گیلانی خواستار حل دیپلماتیک موضوع حملات آمریکا شد

نخست وزیر پاکستان اعلام کرد که کشورش در تلاش است موضوع حمله آمریکا به مناطق قبائلی پاکستان را از طریق دیپلماتیک حل کند.
کد خبر: ۲۰۲۶۸۰

به گزارش فارس به نقل از روزنامه "دیلی‌تایمز" پاکستان، "یوسف رضا گیلانی" گفت: پاکستان در تلاش است تا موضوع حمله نیروهای آمریکایی به مناطق قبائلی را از طریق دیپلماتیک حل کند.

وی افزود: پاکستان کشوری مسئولیت‌پذیر است و عجولانه در تلافی حملات آمریکا اقدام نخواهد کرد.
گیلانی تاکید کرد: ما این موضوع را با استفاده از گفتگو حل می‌کنیم.

نخست وزیر پاکستان ادامه داد: "محمود علی دورانی"، مشاور امنیت ملی پاکستان یک نامه به "استفن هادلی"، همتای آمریکایی خود نوشته و از وی خواسته است تا از انجام اقدامات یکسویه علیه پاکستان دست برداشته و از طریق گفتگو این موضوع را حل کنند.

جنگنده‌های آمریکایی طی روزهای گذشته چندین بار به داخل خاک پاکستان تجاوز کرده و با شلیک موشک‌ شمار زیادی از پاکستانی‌ها از جمله زنان و کودکان بیگناه را کشته‌اند.

به خبرگزاری آسوشیتدپرس، پس از حمله سوم سپتامبر هلی‌کوپترهای آمریکایی در منطقه وزیرستان جنوبی مقام‌های پاکستانی به شدت به دلیل این حمله به آمریکا اعتراض کردند.

در همین حال ژنرال اطهر عباس، سخنگوی ارتش پاکستان تصریح کرد: پس از این حمله ارتش به نیروهای زمینی خود دستور داده است تا از هرگونه حملات مشابه نیروهای آمریکایی جلوگیری به عمل آورند.

وی افزود: اگر مشخص شود نیروهای آمریکایی از مرز افغانستان وارد خاک پاکستان شده‌اند (چه هوایی و چه زمینی) نیروهای پاکستان باید به سوی آنها شلیک کنند.

سخنگوی ارتش پاکستان در ادامه اظهار داشت: هیچ تهاجمی علیه قلمرو پاکستان قابل تحمل نیست.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها