جمهوری چک : واتسلاو هاول رفت

جام جم آنلاین - واتسلاو هاول نویسنده ناراضی سابق که از ثبت نام خود در تاریخ مطمئن است یکشنبه شب دوم فوریه از مسوولیت خود به عنوان رئیس جمهور چک دست کشید و به طور نمادین به دوره انتقالی پست کمونیست در اروپای مرکزی پایان داد.
کد خبر: ۲۰۱۹۲
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، پس از نمایش تلویزیونی مراسم وداع واتسلاوهاول ، پرچم ریاست جمهوری که بر فراز کاخ باشکوه پراگ در اهتزاز بود پایین کشیده شد و واتسلاو هاول این کاخ را پس از سیزده سال ریاست جمهوری ترک کرد.
مجلس جمهوری چک علی رغم دو بار تلاش نتوانست درمورد تعیین جانشین وی به توافق برسد.
بنابراین تا زمان برگزاری یک انتخابات تازه ریاست جمهوری نخست وزیر و رئیس مجلس کشور چک اختیارات ریاست جمهوری را به طور مشترک در دست خواهند داشت.
این دشواری برای یافتن یک جانشین برای واتسلاوهاول نشان از محبوبیت فوق العاده وی دارد.
تردیدی نیست تا مدتهای مدید جمهوری چک چهره ای با شخصیت سیاسی و ادبی واتسلاو هاول را نخواهد یافت .
واتسلاو هاول 66 ساله مدت 13 سال ریاست جمهوری کشور چک را پس از فروپاشی کمونیسم به عهده داشت .
علی رغم این که تغییر رژیم کشورهای اروپای مرکزی از کمونیسم به دمکراسی اغلب با خشونت توام بود ، واتسلاو هاول موفق شد انقلاب آرامی را رهبری کند که به انقلاب مخملی شهرت یافت .
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها