گروه اقتصاد: کارشناسان بینالمللی انرژی احتمال کاهش سقف تولید نفت در نشست روز سهشنبه اوپک را مطرح کردند.
به گزارش فارس، سازمان کشورهای صادرکننده نفت در حال بررسی بهترین زمان ممکن برای کاهش سقف تولید خود به منظور حمایت از قیمت جهانی نفت است.
کد خبر: ۲۰۱۴۵۷
اوپک طی 2 سال گذشته با افزایش قیمت نفت روبهرو بوده است. این سازمان که 40 درصد عرضه جهانی نفت را در اختیار دارد با مشکل افزایش عرضه روبهرو است .
درآمدهای نفتی اوپک امسال به حدود 1000 میلیارد دلار معادل 700 میلیارد یورو خواهد رسید. کاهش تقاضای نفت در کشورهای توسعه یافته و افت چشمگیر قیمتها، برخی اعضای اوپک را بشدت نگران کرده است و این کشورها خواستار کاهش سقف تولید اوپک هستند.اوپک در نشست امروز در شهر وین درخصوص کاهش سقف تولید به منظور حمایت از قیمت نفت، تصمیمگیری خواهد کرد.
تقاضای نفتی چین نیز پس از بازیهای المپیک پکن کاهش داشته است. طی 2 ماه اخیر بازار نفت با تغییرات و تحولاتی روبهرو شده است. برخی کشورهای ثروتمند اوپک مثل عربستان، کویت و امارات اگرچه از کاهش قیمت نفت ناراحت هستند، ولی اقتصاد آنها توانایی مقابله با کاهش قیمت نفت را دارد. روابط سیاسی این کشورها با آمریکا نیز تاثیر زیادی بر تصمیم این کشورها در تعیین سقف تولید اوپک خواهد داشت.