خلیل‌زاد:

حکم دادگاه لاهه در باره عمرالبشیر ماه آینده صادر می‌شود

سفیر آمریکا در سازمان ملل پیش‌بینی کرد دادگاه لاهه حکم خود در خصوص درخواست دادستان این دادگاه مبنی بر دستگیری عمر البشیر را ماه آینده صادر کند.
کد خبر: ۲۰۱۱۱۵

به گزارش ایسنا، زلمای خلیل‌زاد، سفیر آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد: دادگاه لاهه ترجیحا اواسط ماه اکتبر حکم خود را در خصوص عمر البشیر، رییس‌جمهور سودان صادر می‌کند.

وی امکان تبرئه عمرالبشیر را از اتهاماتی که لوییس مورنو اوکامپو، دادستان کل دادگاه لاهه به وی وارد کرده، بعید دانست.

سفیر آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد: امکان محکومیت بشیر به جنایت‌هایی که در لیست اتهام‌ها علیه وی آمده است، وجود دارد که از جمله‌ی آنها اتهام کشتار دسته جمعی است و به اعتقاد ما بشیر باید در خصوص این اتهامات در برابر دادگاه لاهه حاضر شود.

وی افزود: البته احتمال سازش با عمرالبشیر در ازای تحویل مسوولان سودانی که سال گذشته دستور توقیف آنها به اتهام جنایت‌های جنگی صادر شد، ‌وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها