نماینده تهران:

امضا‌ برای سؤال از رئیس‌جمهور به حد نصاب رسید

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس گفت: بیش از 74 نماینده مجلس طرح سؤال از رئیس جمهور درباره اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را امضا کرده‌اند.
کد خبر: ۲۰۱۰۲۹

علی مطهری در گفتگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: حد نصاب برای حضور و پاسخگویی رئیس‌جمهور در مجلس امضای حداقل 72 نماینده مجلس است که در حال حاضر تعداد امضاها به حد نصاب رسیده است.

وی درباره زمان ارائه طرح سؤال از رئیس‌جمهور به هیئت رئیسه مجلس گفت: بر این عقیده هستیم که یک مهلت یک هفته‌ای را به رئیس‌جمهور بدهیم تا اگر می‌خواهد عکس‌العملی درباره رحیم‌مشایی داشته باشد فرصتی داشته باشد اما اگر همچنان بر سکوت خود پافشاری کرد این طرح سؤال را تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهیم کرد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: این بحث برای تقویت دولت و شخص رئیس جمهور است
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها