با ادامه تنش در قفقاز،

رئیس جمهور فرانسه وارد مسکو شد

در حالی که تنش ها بین غرب و روسیه در خصوص منافشه قفقاز ادامه دارد، رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه به منظور رایزنی بین طرفین درگیر وارد مسکو شد.
کد خبر: ۲۰۰۶۵۲

به گزارش خبرگزاری مهر، نیکلا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه اروپا پس از دیدار با سران کرملین به منظور گفتگو با مقامات تفلیس به گرجستان سفر خواهد کرد.

در این سفر، خاویر سولانا مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و خوزه مانوئل باروسو رئیس کمیسیون اروپا وی را همراهی خواهند کرد.

درگیری ها درگرجستان پس از حملات ارتش این کشور به منطقه اوستیای جنوبی آغاز شد که با حضور ارتش روسیه در منطقه و پیشروی به سوی تفلیس همراه شد.

مدودف ماه گذشته طرح پیشنهادی فرانسه برای آتش بس با گرجستان را امضا کرد تا درگیریها با این کشور درباره اوستیای جنوبی پایان یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها