ارتقای امنیت، همکاری همه مسوولان را می‌طلبد

زاهدان - خبرنگار جام‌جم: فرمانده قرارگاه فتح و انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: همکاری همه مسوولان با نیروی انتظامی در ارتقای سطح امنیت اجتماعی در استان تاثیرگذار است. غلامعلی نکویی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: در جهت ایجاد امنیت در این استان، اقدامات بسیاری انجام شده، به طوری که در حال حاضر شرایط امنیتی در استان روند خوبی را طی می‌کند.
کد خبر: ۲۰۰۲۰۹
وی افزود: کاهش 27 درصدی گروگانگیری، کاهش 30 درصدی سرقت اتومبیل و کاهش 10 درصدی سرقت منزل در 5‌ماهه اول سال جاری نشان می‌دهد که با ناامنی در سیستان و بلوچستان برخورد شده است.

وی با بیان این که تلاش پرسنل نیروی انتظامی برای ارتقای امنیت در حد قابل قبول است خاطرنشان کرد: امنیت تک‌بعدی نیست و با مشارکت همه دستگاه‌ها و خصوصا همکاری مردم، می‌توانیم در راستای تثبیت آن قدم برداریم و ضریب امنیت را افزایش دهیم.

فرمانده قرارگاه فتح و انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: بعضی افراد مزدور و خودفروخته در آن سوی مرز با جاسوسی و توسل به غربی‌ها تلاش می‌کنند تا برای خود پایگاه مردمی ایجاد کنند، ولی تجربه نشان داده که آنان هر چه بر علیه نظام و نیروی انتظامی و اقدامات آنان شیطنت کنند، تنها تنفر مردم را نسبت به خود افزایش می‌دهند.

وی ادامه داد: در حال حاضر درخواست مردم از نیروی انتظامی استان این است با افرادی که در زمینه خدشه‌دار کردن چهره نظام و نیروی انتظامی فعالیت دارند برخورد شود.

غلامعلی نکویی گفت: تاکنون حضور گسترده مردم در صحنه‌های سیاسی ازجمله انتخابات و راهپیمایی‌ها نشان داده است که آنان هوشیار هستند و دشمنان نظام را به‌خوبی می‌شناسند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها