خواب آلودگی محمدعلی کشاورز در صحنه تله‌تئاتر

گروه رسانه: تله‌تئاتر آدم خوابش می‌گیره، از این هفته روی آنتن شبکه 4 می‌رود. به گزارش خبرنگار ما، با پخش قسمت سوم و آخر تله‌تئاتر استپان، تله‌تئاتر آدم خوابش می‌گیره به کارگردانی محمد یعقوبی در یک قسمت پخش می‌شود.بازیگران این تله‌تئاتر، رویا افشار و محمدعلی کشاورز هستند و نویسنده متن علی‌ نصیریان است. این نمایشنامه پیش از این در کتاب «بازیگر و زنش» چاپ شده بود.
کد خبر: ۱۹۸۱۱۲
داستان نمایش درباره زن و شوهری پیر است که در خانه با تنها پسرشان زندگی می‌کنند. و حالا که او (پسر)‌ با همسرش از خانه بیرون رفته است، فرصتی برای آنها پیش آمده تا با یادآوری خاطرات قدیم و نحوه زندگی‌شان در گذشته یاد قدیم را برای هم زنده کنند.

تهیه‌کنندگی آن را احمد آسوده به عهده دارد که پیش از این تله‌تئاتر «دل سگ» یعقوبی را هم او تهیه کرده بود. آدم خوابش می‌گیره، اسفند 86 به کارگردانی خسرو شجاع‌زاده با بازی محمد شیری و پرستو کرمی روی صحنه تئاتر رفته است و شما می‌توانید این بار تله‌تئاترش را ساعت 22 امروز از شبکه 4 سیما ببینید.

دیگر این که تله‌تئاتر «دومرغابی در مه» با بازی زنده‌یاد حسین پناهی هم چهارشنبه (13 شهریور) از آنتن این شبکه پخش می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها