رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خبر داد:

کشف 2 هزار انژکتور سرقتی خودرو

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: مأموران پلیس آگاهی موفق به شناسائی محل دپوی بیش از 2 هزار انژکتور سرقتی خودرو که با پوشش نو و در قالب آکبند آماده ورود به بازار شده بود در اطراف میدان شوش شدند.
کد خبر: ۱۹۷۹۹۰

سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در خصوص این خبر گفت: با همکاری خوب شهروندان و اطلاعات رسیده مبنی بر رفت و آمدهای مشکوک به منزلی متروکه و قدیمی در خیابان شوش تهران، کارآگاهان پلیس تحقیقات خود را شروع کردند.

وی افزود: کارآگاهان پلیس پس از انجام تعقیب و مراقبت‌های ویژه و پس از اطمینان از صحت خبر دریافتی با هماهنگی مقام قضائی در تاریخ 6 شهریور سال‌جاری به محل مراجعه کردند.

وی افزود: مأموران با حضور در محل و بازرسی از آن موفق به کشف تعداد بیش از 2 هزار دستگاه ECU (انژکتور خودرو) و مقادیر زیادی انواع قطعات سرقتی خودرو شدند.

محمدیان افزود : تعداد 3 نفر به نام‌های سعید، حمید و صفر که در محل حضور داشتند، دستگیر شدند که در تحقیقات بعدی مشخص شد یک نفر از این افراد دارای سوابق متعدد کیفری است.

متهمان دستگیر شده در تحقیقات پلیسی مدعی شدند، انژکتورهای بدست آمده را بصورت دست دوم و قانونی از خارج کشور وارد می‌کردند در حالیکه نتایج بررسی کارآگاهان نشان داد تنها تعداد بسیار محدودی از این دستگاه‌ها وارداتی و مابقی سرقتی است.

محمدیان افزود: این افراد انژکتورهای سرقتی را به قیمت بسیار پایینی از سارقین لوازم خودرو خریداری و پس از بسته‌بندی و الصاق برچسب شرکتهای سازنده خارجی به صورت نو و با قیمت پایینتر از بازار به فروش می‌رسانده‌اند.

وی گفت: در حال حاضر تحقیقات همچنان ادامه دارد تا دامنه فعالیت این گروه از متهمان مشخص شود.

فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها