سفر به مریخ دو ماهه خواهد شد

جام جم آنلاین - ناسا قرار است در یک پروژه 8 ساله فردی را برای زندگی بر روی کره مریخ به فضا بفرستد. این کار با استفاده از موشکهایی مجهز به سوخت هسته ای صورت خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۹۵۴۳
به گزارش نیویورک تایمز، سفر به کره مریخ در اولویت برنامه ای ناسا قرار گرفته است .
بهترین پیش بینی ها حاکی است که این سفر تاریخی در سال 2010 صورت می پذیرد.
بین اوکیف از مدیران ارشد ناسا گفت سفر با سوخت هسته ای بسیار پرمخاطره است و آنها سعی می کنند در دهه ای که پیش رو دارند به فناوری جدیدی برای رسیدن به سوختهای ایمن تر دسترسی پیدا کنند.
به گفته وی ناسا از کمکهای بوئینگ در ساخت این راکت بهره خواهد برد.
فضاپیمای مذکور باید سرعتی معادل 28 هزار کیلومتر داشته باشد و هدف اصلی نیز ساخت ابزاری است که راکتورهای هسته ای را در اندازه های کوچکتر برای موتورهای بسیار قوی تعبیه کند و مشکل تجدید سوخت خودکار را بطور کامل رفع نماید.
این امر بدان معنا خواهد بود که حداقل ظرف 2 ماه فضاپیمای مذکور به سطح مریخ برسد.
فضانوردی که به مریخ می رود ماموریت دارد ضمن تجربه زندگی در کره مریخ به دنبال آب بگردد.
گفته می شود به دلیل بلندپروازانه بودن طرح از هم اینک مخالفتهای عمده ای در کنگره بروز کرده و قرار است رئیس جمهور امریکا روز 28 ژانویه تصمیم نهایی را بگیرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها