بسته جدید دموکراسی عدالت و توسعه برای اصلاح قانون اساسی ترکیه

گروه بین‌الملل:‌ حزب حاکم ترکیه پس از پشت سر گذاشتن موفقیت‌آمیز پرونده شکایت عبدالرحمان یالچینکایا، دادستان کل این کشور با آماده کردن بسته دموکراسی در اندیشه اصلاح 40 اصل از قانون اساسی ترکیه است. به گزارش روزنامه وطن -‌ چاپ ترکیه - ‌ حزب عدالت و توسعه به جای آن که به دنبال اصلاح کل قانون اساسی ترکیه باشد با بسته‌ای حقوقی مترصد اصلاح 40مورد از قوانین موجود در قانون اساسی این کشور است. این بسته از مدت‌ها پیش مطرح شده بود اما بواسطه مطرح بودن پرونده شکایت یالچینکایا از حزب حاکم عدالت و توسعه امکان پیگیری آن وجود نداشت اما اکنون که این پرونده مختومه شده عدالت و توسعه با قدرت آن را اجرا می‌کند.
کد خبر: ۱۹۴۸۸۷
بسته اصلاحات حزب عدالت و توسعه بر اساس اصلاحات مورد نظر اتحادیه‌اروپایی تنظیم شده و مشکل‌تر شدن شرایط برای منحل کردن احزاب سیاسی یکی از موارد پیش‌بینی شده در آن است.

در همین رابطه عدالت و توسعه مشغول رایزنی با سایر احزاب سیاسی ترکیه درباره این بسته است و مقرر شده کمیسیونی برای بررسی آن و موارد اصلاحی مد نظر این حزب تشکیل شود. این بسته همچنین حاوی موارد اصلاحی درباره قوانین مربوط به انتخاب اعضای دادگاه قانون اساسی ترکیه، ساختار نظام آموزش عالی و مقدمات انتخابات پارلمانی نیز هست.

در حالی که خبر آماده شدن بسته دموکراسی در اغلب محافل خبری ترکیه  بر سر زبان‌ها افتاده اما حزب حاکم ترکیه این مساله را رد کرده است و رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه و رهبر حزب عدالت‌‌وتوسعه روز گذشته اعلام کرد اگر چنین بسته‌ای آماده شده بود حتما به اطلاع مردم ترکیه می‌رسید. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها