حبیبی در گفت وگویی که امروز چهارشنبه خبرگزاری مهر آن را منتشر کرد، گفت:" ما در شرایط مساوی شخص روحانی را ترجیح می دهیم . از این جهت که یک روحانی در شرایط مساوی، اشراف کاملی به مسائل اسلامی دارد و روح حاکم بر نظام ما نیز اسلامی است. از این رو، فردی که در مصدر امور قرار می گیرد هر چقدر مطلع تر از این موازین باشد، بهتر است."
وی افزود: بر مبنای این تحلیل، از نام بردن اسم نامزدی خاص خودداری می کنم چون در حال حاضر موضع رسمی، قطعی و مصوب حزب موتلفه اسلامی، اعلام نکردن نام نامزد خاص برای ریاست جمهوری دهم است .
دبیرکل موتلفه پیش بینی کرد که بحث های مربوط به نامزدهای انتخاباتی احزاب و گروههای سیاسی، علی القاعده اواخر پاییز یا اواسط این فصل به نتیجه برسد.
وی در عین حال تاکید کرد که سرنوشت موتلفه با سرنوشت جریان اصولگرایی گره خورده است و بر همین اساس می گوییم برای پیروزی جریان اصولگرایی باید حیثیت خود را بگذاریم.
حبیبی در این زمینه توضیح داد: در موتلفه اسلامی یک سئوال مهم نه برای انتخابات ریاست جمهوری بلکه در دوره های مختلف وجود دارد و پاسخی روشن نیز برای آن داریم. سئوال این است اگر یک اصولگرای مورد انتقاد ما در شورا یا مجلس رای بیاورد بهتر است یا یک رقیب جدی که برخی مبانی ما را نیز قبول ندارد و پاسخ ما به صورت روشن این است که ما اصولگرای مورد انتقاد خود را نسبت به رقیبی که برخی مبانی ما را قبول ندارد ترجیح می دهیم.
حبیبی گفت: علامت صدق این ادعا در عدم سهم خواهی موتلفه است. ما در دوره های مختلف این ادعا را به اثبات رساندیم و در انتخابات شورای دوم شهر زمانی که شورای هماهنگی آن زمان به نتیجه رسیدند که بنده جزء نامزدها نباشم علیرغم سابقه شهرداری که داشتم انصراف دادم و هیچ اعتراضی نداشتم و یا در مجلس هفتم آقای عسگراولادی که نامزد اختصاصی ما بودند زمانی که تصمیم جمع شد که فرد دیگری جایگزین ایشان شود انصراف خود را اعلام کردند
وی افزود: در مجلس هشتم نیز اتفاق مشابهی افتاد و دبیر کل موتلفه علیرغم ثبت نام برای این انتخابات وقتی که جبهه متحد اصولگرایان تشخیص دادند که فرد دیگری جایگزین من شود انصراف خود را اعلام کردم که نتیجه تمام این اقدامات موتلفه، حضور نیروهای اصولگرا در مجلس است و اینکه می گوییم دغدغه پیروزی اصولگرایان را داریم و حاضریم سهم خواهی هم نکنیم به این معناست.
حبیبی با تاکید بر اینکه در انتخابات دهم ریاست جمهوری راهی جز وحدت اصولگرایان نداریم، ادامه داد: سران اصولگرا برای انتخابات دهم ریاست جمهوری باید دور هم جمع شوند و بنا را بر نظر اکثریت که مبتنی بر عقل جمعی است بگذارند و سعی کنند یک نامزد واحد معرفی کنند . اگر این اتفاق بیفتد احتمال پیروزی اصولگرایان افزایش می یابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم