به اتهام هتک حرمت؛

پلیس آمریکایی به 440سال زندان محکوم شد

گروهبان پلیس آمریکا به اتهام هتک حیثیت 4 زن به 440 سال زندان محکوم شد.
کد خبر: ۱۹۴۴۲۱

به گزارش آسوشیتدپرس، گروهبان «جف‌پلو» هنگام شنیدن رای دادگاه در بلومینگتن ایلینوی چیزی نگفت اما دو قربانی او و اقوام آنان دست زدند و شادی کردند. گروهبان که 17 سال سابقه کار در پلیس آمریکا داشت 35 بار مرتکب خلاف شده و از عجایب این که این دیوانه می‌خواست قربانیانش دوستش داشته باشند.

او که ژوئن 2006 مقابل خانه زنی دستگیر شده بود از سال 2002 تا 2005 مرتکب جنایاتش شد. زن ساکن این خانه حضور مشکوک مردی خطرناک را به پلیس خبر داده بود که یکی از همکاران پلو او را دستگیر کرد.

پلوکه متاهل است ابتدا به اتهام سرقت و مزاحمت دستگیر شد، اما 3 نفر از قربانیانش از روی عکس‌هایش او را شناسایی و معرفی کردند. 2 نفر از قربانیانش هم از روی صدایش او را شناختند.

یکی از قربانیان شهادت داد که او گاهی رفتاری آرام داشت و دیگری گفت او وقتی پس از هتک حرمت او فهمید که قربانی حامله است، خوشحال شد.

گروه ترجمه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها