مسابقات قهرمانی غرب آسیا

تیم ملی‌ایران تیم قطر را درهم شکست

تیم ملی فوتبال ایران شنبه شب در ورزشگاه تختی تهران در دومین دیدارش از مسابقات قهرمانی غرب آسیا در حضور بیش از 3 هزار تماشاگر با نتیجه 6 بر یک تیم ملی قطر را در هم شکست.
کد خبر: ۱۹۴۰۵۴

در نیمه نخست و در دقایق 9 و 35 میلاد میداودی و احمد آل نعمه برای ایران گلزنی کردند تا این نیمه با نتیجه 2 بر صفر به پایان برسد.

در نیمه دوم  در دقیقه 47 یک ضربه پنالتی به سود ایران گرفته شد و در حالی که هادی عقیلی ضربه را از دست داده بود، به دستور داور پنالتی تکرار شد تا مدافع ملی پوش  این بارضربه را به گل تبدیل کند. 

مشعل عبداله در دقیقه 53 اولین گل قطر را وارد دروازه تیم ملی ایران کرد.

تیم ملی ایران پس از دریافت گل به حملاتش ادامه داد و در دقیقه 63 توسط احسان حاج صفی به گل چهارم رسید.
در دقیقه 83 سید جلال رافخائی گل پنجم را وارد دروازه تیم قطر کرد.

میلاد میداودی در دقیقه 88 گل ششم تیم ملی و گل دوم خود را به ثمر رساند تا تیم ملی ایران به یک پیروزی پر گل در برابر قطر دست یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها