رفیع حلیمی تصریح کرد: با توجه به سال نوآوری و شکوفایی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب، تلاش گستردهای برای ساخت این شناور صورت گرفت و پس از 6 ماه تلاش شبانه روزی سرانجام موفق به ساخت این قایق تندرو شدیم.
به گفته وی، این قایق تندرو و سبک در عملیات مختلف گشتهای مرزی دریایی و درگیریهای دریایی با متخلفان بسیار کاربرد دارد و از قدرت کمی و کیفی بالایی برخوردار است.
وی اظهار کرد: امکان تولید انبوه این شناور وجود دارد و در صورت تایید نهایی توسط فرماندهان نیروی انتظامی کار تولید انبوه آن آغاز میشود.
حلیمی در ادامه ظرفیت قایق تندرو سلمان را 4 تا 6 نفر و حداکثر سرعت آن در آب را 100 تا 120 کیلومتر عنوان کرد.
شناور تندرو سلمان دیروز در آبهای دریای خزر با حرکات نمایشی و سرعتی در حضور فرمانده دریابانی کشور توانایی منحصر بفرد خود را به نمایش گذاشت.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد