حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
رفیع حلیمی تصریح کرد: با توجه به سال نوآوری و شکوفایی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب، تلاش گستردهای برای ساخت این شناور صورت گرفت و پس از 6 ماه تلاش شبانه روزی سرانجام موفق به ساخت این قایق تندرو شدیم.
به گفته وی، این قایق تندرو و سبک در عملیات مختلف گشتهای مرزی دریایی و درگیریهای دریایی با متخلفان بسیار کاربرد دارد و از قدرت کمی و کیفی بالایی برخوردار است.
وی اظهار کرد: امکان تولید انبوه این شناور وجود دارد و در صورت تایید نهایی توسط فرماندهان نیروی انتظامی کار تولید انبوه آن آغاز میشود.
حلیمی در ادامه ظرفیت قایق تندرو سلمان را 4 تا 6 نفر و حداکثر سرعت آن در آب را 100 تا 120 کیلومتر عنوان کرد.
شناور تندرو سلمان دیروز در آبهای دریای خزر با حرکات نمایشی و سرعتی در حضور فرمانده دریابانی کشور توانایی منحصر بفرد خود را به نمایش گذاشت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....