فرمانده‌ طالبان‌ در پاکستان کشته شد

فرمانده ارشد طالبان از قبیله بنگش در درگیری‌های امروز منطقه پاراچنار پاکستان و 38 نفر دیگرکشته و 30 تن نیز زخمی شدند.
کد خبر: ۱۹۳۷۴۵
به گزارش خبرگزاری فارس ، در دور تازه درگیری‌ها میان قبیله‌های"بنگش" و "طوری" در منطقه "لوئرکرم بل یامین" با شیعیان، "ربانی" فرمانده ارشد قبیله‌ای بنگش و 38 نفر دیگر کشته و 30 تن نیز زخمی شدند.

در این درگیری  مرکز "رادیوی اف ام" طالبان نابودشد و 12 خودرو و 100 باب از خانه های دو روستای "بل یامین" پارا چنار به آتش کشیده شدند.

زمانی که نیروهای افراطی قبیله سنی "بنگش " در "بل یامین" به سوی کامیون مواد غذائی شیعیان تیراندازی کردند، این درگیری در منطقه "بل یامین" آغاز شد.

همچنین در منطقه "پیوار" واقع در شمال پاراچنار نزدیکی مرزافغاستان نیز درگیری شیعیان با قبیله "منگل" آغاز شده است.

این در حالی است که چند روز پیش بزرگترین تجمع شیعیان در پایتخت کشور مقابل پارلمان برگزار شد و از دولت برای رسیدگی به حل مسائل پاراچنار کمک خواستند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها