آخرین مرحله عملیات رضوان

اسرائیل 5 اسیر فلسطینی را آزاد کرد

رژیم صهیونیستی امروز در چارچوب آخرین مرحله تبادل اسرا با حزب الله لبنان بر خلاف تعهد خود به آزادی ده‌ها اسیر فلسطینی ، تنها پنج اسیر را آزاد کرد.
کد خبر: ۱۹۲۷۶۲

به گزارش فارس ،"یارونا لینهار"، سخنگوی مقامات اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی تاکید کرد: پنج زندانی فلسطینی از زندان "هاشارون" در نزدیکی "نتانیا" در شمال تل‌آویو آزاد شده و به گذرگاه "شعار آوراییم" در مرز اسرائیل و کرانه باختری منتقل شدند.

وی افزود: این پنج فلسطینی به خاطر پرتاب سنگ و بمب‌های دستی آتش‌زا به سوی سربازان اسرائیلی بازداشت شده بودند که قرار بود تا قبل از پایان سال 2009 آزاد شوند اما کابینه وزارتی اسرائیل روز یکشنبه با آزادی آنها موافقت کرد.

عملیات آزادسازی اسرای فلسطینی آخرین مرحله از توافقنامه‌ای است که اسرائیل با حزب الله در 16 ژوئیه گذشته به آن دست یافت.

در مرحله نخست و دوم تبادل اسرا که 26 تیر ماه اجرا شد، اسرائیل پنج اسیر لبنانی از جمله "سمیر قنطار"، قدیمی‌ترین اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد کرده و اجساد 199 فلسطینی، لبنانی و عربی را نیز تحویل داد و در مقابل اسرائیل جسد دو نظامی اسیر در دست حزب الله که طی عملیاتی در جنوب لبنان کشته شده‌بودند تحویل گرفت.

رژیم صهیونیستی در راستای عملیات رضوان و تبادل اسرا با حزب الله متعهد شده بود ده‌ها اسیر فلسطینی را آزاد کند اما "ایهود اولمرت"، نخست‌وزیر این رژیم عدم وفاداری به تعهدات خود را این گونه توجیه کرده که گزارش حزب‌الله درباره سرنوشت "ران آراد"، خلبان مففقود اسرائیلی کافی نبوده است.

رژیم صهیونیستی اوایل ماه جاری اعلام کرد با ارسال نامه‌ای به "بان ‌کی‌مون"، دبیر کل سازمان ملل متحد رسماً برای تبادل اسرای فلسطینی موافقت کرده اما این امر با رویکردی اسرائیلی انجام می‌شود و تل‌آویو تعداد و هویت اسرا را تعیین می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها