هاشمی رفسنجانی:

انسانهای عالم ، محور توسعه اند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کلید توسعه را انسانهای عالم و دانشمند دانست و گفت: هر کشوری که محور توسعه را دانش و فن قرار داده موفق بوده است و کشورهایی که صرفا منابع موجودشان را محور قرار داده اند اغلب گرفتار شده اند.
کد خبر: ۱۹۲۷۳۳

به گزارش واحدمرکزی خبر ، رئیس مجلس خبرگان رهبری در دیدار مخترعان و مدال آوران جهانی شرکت کننده در گردهمایی کرج ، با تبریک میلاد حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) ، امام سجاد (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) ، با اشاره به اینکه انسان های توسعه یافته هستند که منابع را بوجود می آورند نه بالعکس ، تبلیغات رسانه ها در معرفی و تکریم مخترعان و مدال آوران را ضعیف دانست و افزود: ما اگر می خواهیم توسعه بیابیم باید تکریم مخترعان را محور افتخارات خود قرار دهیم.

وی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری وسیع در بخش توسعه و پژوهش بخصوص در سطوح جهانی، تشکیل صندوق حمایت از مخترعان و مکتشفان را اقدامی خداپسندانه دانست و گفت : مخترعان عزیز و جوان کشورمان همواره باید حمایت مسئولان را در کنار خود احساس کنند تا دلسرد نشوند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی بازدید 3 ساعته مقام معظم رهبری از نمایشگاه دستاوردهای نوین علمی کشورمان را مهمترین دلیل لزوم حمایت مسئولان کشور از توسعه علمی کشور خواند و گفت: مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در بخش تدوین سیاست های کلی برنامه پنجم بندهای موثر و قوی برای حمایت از پژوهشهای علمی، اختراعات و ابداعات پیش بینی کرده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مهمترین و عملی ترین راه حمایت از پژوهش های علمی کشور را تبدیل اختراعات به اهداف عملی و از جمله صنعت و تولید ثروت دانست و تصریح کرد : اگر اختراع تبدیل به صنعت شود راه حمایت از خود و استقلال را می یابد و دیگر نیازمند دیگران نخواهد بود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری، اسلام را حامی قوی علم و دانش دانست و با اشاره به تاریخ پرافتخار اسلام در این زمینه، جایگاه کنونی مسلمانان در جهان را در شان آنان ندانست و گفت : اگرچه یادگیری علوم از بیگانگان عیب نیست و همواره بر آن تاکید شده است، اما عیب این است که می بایست مسلمانان بنابر تعالیم اسلامی بر تارک جهان می نشستند، که اکنون این گونه نیست.

آیت الله هاشمی رفسنجانی در پایان با تشکر از تمام اقدامات حمایت گونه از دانشمندان و مخترعان جوان کشور افزود : شما جوانان باید تلاش کنید و مسئولان نیز حمایت کنند تا سرمایه های شما در اختیار نسل های امروز و فردای کشور قرار گیرد.

در ابتدای این دیدار آقای یزدی دبیر شورای اسلامی شهر کرج به همراه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و از برگزار کنندگان گردهمایی مخترعان و مدال آوران جهانی و دو تن از بانوان مدال آور، گزارشی از برنامه ها و اهداف برگزاری این گردهمایی ارائه کردند و خواستار حمایت آیت الله هاشمی رفسنجانی برای رفع مشکلات و معضلات پیش روی مخترعان و مکتشفان کشور شدند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها