اطلاعات درخصوص زنان توانمند ناکافی است

اطلاعات موجود درخصوص زنان توانمند و نام‌آور استان ناکافی است و جبران این نقیصه مستلزم اهتمام بیشتر نمایندگان امور بانوان دستگاه‌های اجرایی در جهت شناسایی و معرفی زنان موفق استان است.
کد خبر: ۱۹۲۳۷۷

به گزارش خبرنگار جام‌جم، پروانه رضاقلی‌زاده، مشاور استاندار و مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل که در جلسه کارشناسی امور خانواده و بانوان سخن می‌گفت بر معرفی فعالیت‌های انجام یافته در جهت فراگیرتر شدن فرهنگ حجاب عفاف در جامعه تاکید کرد.

وی از برگزاری مسابقه طراحی الگوی مناسب حجاب و عفاف در استان خبر داد و افزود: تلاش می‌کنیم تا در اولین جشنواره و نمایشگاه ملی زنان نام‌آور و نوآور که طی هفته دولت  امسال با حضور 10 استان در قزوین برگزار خواهد شد رتبه خوبی را کسب کنیم.

در این جلسه طرح‌های ایجاد بانک اطلاعاتی زنان بررسی علل پایین بودن مشارکت اجتماعی و فرهنگی زنان در منطقه شمال استان، بررسی میزان کارآمدی شغلی زنان در دستگاه‌های دولتی و خصوصی و بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی مرتبط با همسرآزاری ازجمله اولویت‌های پژوهشی دفتر امور زنان و خانواده استانداری در سال جاری اعلام شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها