رئیس‌جمهور ابلاغ کرد؛

برداشت 45هزار میلیارد ریال از حساب ذخیره ارزی

دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور قانونی را ابلاغ کرد که بر اساس آن ، 45 هزار میلیارد ریال از حساب ذخیره ارزی برای جبران مشکلات ناشی از خشکسالی و واردات کالاهای اساسی طبق جزئیات مصوب مجلس هزینه خواهد شد.
کد خبر: ۱۸۸۷۷۰

به گزارش فارس ، قانون اصلاح ماده (1) و جدول شماره (8) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی که با عنوان لایحه یک فوریتی اصلاح جداول شماره (4) و (8) قانون برنامه چهارم به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود ، در جلسه علنی 9 تیرماه به تصویب مجلس و سپس در تاریخ 12 تیر به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

بر اساس این قانون ، معادل ارزی مبلغ 45 هزار میلیارد ریال به ارقام جدول شماره (8) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران اضافه می شود که این مبلغ برای مقابله با عوارض خشکسالی و آسیب‌های ناشی از آن و نیز واردات کالاهای اساسی از محل حساب ذخیره ارزی هزینه خواهد شد.

این قانون در تاریخ 25 تیر ماه به امضای محمود احمدی نژاد رسیده و به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ابلاغ شده است. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها