کودک 8 ساله از سوی والدین خودخواه رها شد

گروه حوادث: کودک 8 ساله‌ای که پس از جدایی والدینش سرگردان مانده است، با دستور دادیار دادسرای بعثت تحویل بهزیستی شد. خانم عباسی، دادیار شعبه سوم دادسرای بعثت با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: به دنبال تماس ساکنان یکی از محله‌های جنوبی تهران با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر این که از چند روز پیش یک پسربچه 8 ساله از سوی والدینش در این محل رها شده و همسایه‌ها از وی مراقبت می‌کنند، ماموران با عزیمت به محل پرونده‌ای را تشکیل دادند و برای تعیین تکلیف این پسربچه او را به دادسرای بعثت منتقل کردند.
کد خبر: ۱۸۷۴۶۲

دادیار شعبه سوم دادسرای بعثت افزود: پس از تحقیق از پسربچه 8 ساله، وی عنوان کرد والدینش پس از مشاجره و درگیری از یکدیگر جدا شدند و هرکدام با برداشتن وسایل خود بدون آن که توجهی به فرزندشان داشته باشند، خانه اجاره‌ای خود را تخلیه کرده و رفته‌اند.

خانم عباسی اضافه کرد: پس از این اظهارات، دستور شناسایی والدین این کودک صادر شد و در مرحله اول مادر وی شناسایی شد و پس از احضار به دادسرا عنوان کرد از شوهرش جدا شده و او خود نیز مجبور است نزد یکی از بستگانش بماند و باید فرزند وی تحویل پدرش شود که پس از جدایی، به ارومیه رفته است.

پاسخ منفی پدر

به دنبال این اظهارات، دستور شناسایی پدر این کودک صادر شد و ماموران با عزیمت به ارومیه و پیدا کردن پدر کودک 8 ساله از وی خواستند تا سرپرستی فرزند خردسالش را به عهده بگیرد؛ اما پاسخ وی نیز منفی بود و عنوان کرد به هیچ قیمتی حاضر به پذیرش فرزند خردسال خود نیست. دادیار پرونده تصریح کرد: به دنبال این ماجرا کودک خردسال با دستور قضایی تحویل بهزیستی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها