جانشین رییس راهور ناجا خبر داد:

وجود60هزارخودروی سرقتی در کشور

سردار سید کمال هادیان‌فر جانشین رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی با اشاره به اینکه طی سه ماهه نخست سال جاری حدود 26 هزار دستگاه موتورسیکلت متخلف تنها در تهران توقیف شده است، گفت: بر اساس آمارهای موجود از 6 میلیون دارنده موتورسیکلت در کشور کمتر از 50 درصد گواهینامه دارند. او افزود : 60 هزار خودروی سرقتی در کشور وجود دارد که تمهیداتی را برای کشف آنها اندیشیده شده است.
کد خبر: ۱۸۶۴۶۵

به گزارش ایسنا ، سردار هادیان‌فر روز دوشنبه با اشاره به اینکه طرح ساماندهی موتورسیکلت‌ها از حدود یک و نیم ماه آینده در سراسر کشور آغاز می‌شود ، افزود: بر این اساس پلاک موتورسیکلت‌ها تعویض شده و مالکان این دسته از وسایط نقلیه با پرداخت 70 هزار ریال پلاک ملی می‌گیرند.

وی یکی از مشکلات موتورسیکلت‌سواران را گران بودن بیمه نامه شخص ثالث عنوان کرد و گفت: بیمه ارزان قیمت برای موتورسیکلت‌ها هم اکنون مراحل نهایی تصویب خود را سپری می‌کند از سوی دیگر با اجرای طرح تعویض پلاک موتورسیکلت‌ها و طرح بیمه ارزان قیمت شخص ثالث آنها تمهیداتی اندیشیده شده است تا جرایم بیمه نامه شخص ثالث موتورها مورد بخشودگی قرار گیرد.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه تعداد زیادی از موتورسیکلت سواران به دلیل نداشتن بیمه نامه شخص ثالث هم اکنون در زندان به سر برده و موتورسیکلت آنها در پارکینگ‌ها توقیف شده است افزود: بر اساس طرح جدید بیمه ارزان قیمت موتورسیکلت‌ها شرکت بیمه گذار تا سقف 55 میلیون تومان دیه و 500 هزار تومان خسارت تصادفات را پرداخت می‌کند.

چاپ کتاب ویژه آیین‌نامه موتورسیکلت‌ها 

وی با اشاره به اینکه بر اساس آیین نامه جدید راهنمایی و رانندگی، آموزش و آزمون موتورسواری باید توسط آموزشگاه‌های رانندگی انجام شود افزود: مقدمات اجرایی این طرح فراهم شده و از سوی دیگر کتاب ویژه آیین نامه موتورسیکلت تدوین شده و هم اکنون در حال چاپ است که متقاضیان دریافت گواهینامه موتورسیکلت می‌توانند با پرداخت کمتر از 2 هزار تومان این کتاب را خریداری و مطالعه کنند.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به توقیف 26 هزار دستگاه موتورسیکلت در سه ماهه نخست سال جاری در تهران گفت: 6 هزار دستگاه از این تعداد تا کنون ترخیص شده و 20 هزار دستگاه هم اکنون در پارکینگ‌های تهران است.

وی تاکید کرد: آمارها نشان می‌دهد از شش میلیون دارنده موتورسیکلت در کشور تنها کمتر از 50 درصد گواهینامه دارند و مابقی بدون گواهینامه موتورسواری می‌کنند.

پایان شهریور آخرین مهلت طرح تعویض پلاک خودروها

وی در خصوص طرح تعویض پلاک در کشور گفت: آخرین مهلت طرح تعویض پلاک خودروها پایان شهریور ماه است و به هیچ عنوان دیگر این مهلت تمدید نمی‌شود.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه مالکان خودروهای پلاک قدیمی باید حداکثر تا پایان مهلت تعیین شده برای تعویض پلاک به مراکز مراجعه کنند گفت: بر اساس تسهیلات در نظر گرفته شده امکان انتقال جرایم تخلفات رانندگی تا مبلغ 5 میلیون ریال به پلاک‌های ملی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از دو میلیون پلاک قدیمی موجود در کشور 960 هزار کارت سوخت به دلیل عدم مراجعه مالکان برای دریافت کارت ابطال شده است افزود: در عین حال 370 هزار خودرو نیز از رده خارج شده است.

سردار هادیانفر افزود: آمارها نشان می‌دهد حدود یک میلیون و 40 هزار خودروی پلاک قدیمی هنوز هم در کشور وجود دارد که تمهیدات ویژه‌ای برای تعویض پلاک آنها درنظر گرفته شده است.

اجرای طرح سراسری تسجیل تا 10 روز آینده

وی افزود: خودروهای زیر مدل 1357 که فرسوده تلقی می‌شوند در صورتی که موفق به دریافت معاینه فنی شوند می‌توانند پلاک ملی بگیرند و در غیر این صورت باید در طرح تسجیل شرکت کنند.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا به جزئیات طرح تسجیل اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح از 10 روز آینده در کشور آغاز می‌شود و بر اساس آن مالکان خودروهای زیر مدل 57 که نتوانسته‌اند برگه معاینه فنی دریافت کنند باید مالک خودرو به همراه مدارک با خودروی روشن به مراکز تعویض پلاک مراجعه کند که پس از بازدید فنی توسط کارشناسان از خودرو و مدارک بدون هیچگونه هزینه‌ای یک عدد برچسب خودروی فرسوده به آنها داده می‌شود و مالکان این خودروها می‌توانند تا زمان ارائه تسهیلات برای تعویض خودروی فرسوده خود ترددکنند.

وی تاکید کرد: با پایان یافتن مهلت تعویض پلاک خودروها، از اول مهرماه سال جاری ماموران راهنمایی و رانندگی تنها به خودروهای پلاک ملی یا خودروهایی که دارای برچسب خودروی فرسوده باشند اجازه تردد می‌دهند و کارت سوخت سایر خودروهای پلاک قدیمی بر اساس مصوبه هیات نمایندگان ویژه رییس جمهور در ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت ابطال می‌شود.

آغاز صدور گواهینامه‌های هوشمند از هفته ناجا


سردار هادیانفر در خصوص گواهینامه‌های هوشمند گفت: این گواهینامه هم اکنون تنها در سه کشور هند، امریکا و ژاپن آن هم در ایالت‌های خاص صادر می‌شود و هیچ کشوری به طور صد درصد اجرای این طرح را عملیاتی نکرده است.

وی با اشاره به اینکه تمام تخلفات فرد به همراه عکس، مشخصات، تخلفات حادثه آفرین و ... در چیپ هوشمند گواهینامه‌های جدید نگهداری خواهد شد گفت: اجرای طرح صدور گواهینامه‌های هوشمند از کرج و در هفته ناجا آغاز می‌شود.

جانشین رییس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده با اجرای این طرح موقعیت مکانی محل تخلف نیز با استفاده از GPS دستگاه‌های PDA ماموران در برگه جریمه الکترونیکی فرد ثبت خواهد شد.

توزیع یک میلیون و 190 هزار پلاک ملی در سه‌ماهه امسال

سردار هادیانفر از وجود 60 هزار خودروی سرقتی در کشور خبر داد و گفت: بخشی از تخلفات ثبت شده که مورد اشکال شهروندان است خودروهای سرقتی است که دوقلو شده‌اند که بر این اساس تمهیدات لازم اندیشیده شده و امکان تعویض پلاک مالکان خودروهایی که به نظر می‌رسد خودروی آنها دوقلو است وجود دارد و بدین ترتیب پلاک قبلی در لیست سیاه قرار خواهد گرفت.

وی عمده مراجعه برای جرایم رانندگی را درخواست بخشودگی عنوان کرد و گفت: بر اساس آمارهای موجود هم اکنون یازده میلیون پلاک در کشور وجود دارد که در سه ماهه نخست سال جاری یک میلیون و 190 هزار پلاک اعم از نوشماره، تعویض و نقل و انتقال در کشور توزیع شده است .

جانشین رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه روزانه 1500 تا 7 هزار پلاک نو به خودروها در کشور داده می‌شود ، افزود: بر اساس تمهیدات اندیشیده شده خدمات تعویض پلاک و نقل و انتقال خودروها در کمتر از 40 دقیقه هم اکنون در کشور انجام می‌شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها