3 سارق مسلح پس از مجروح کردن مرد مغازه‌دار متواری شدند

گروه حوادث: 3 سارق مسلح که با حمله به فروشگاهی در غرب تهران، صاحب آن را با شلیک 3‌گلوله مجروح کرده و متواری شده‌اند، تحت تعقیب پلیس اداره یکم آگاهی تهران قرار گرفتند. به گزارش خبرنگار جام‌جم، شامگاه 5 تیر امسال یکی از اهالی خیابان بهنام در غرب پایتخت با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران تماس گرفت و از سرقت مسلحانه سوپرمارکت همسایه‌اش و مجروح شدن وی از سوی سارقان مسلح خبر داد.
کد خبر: ۱۸۴۸۷۱

به دنبال این تماس، ماموران انتظامی به محل حادثه عزیمت و مشاهده کردند صاحب سوپرمارکت بر اثر اصابت 3 گلوله مجروح و داخل مغازه‌اش رها شده است.

به دنبال این حادثه، مرد میانسال به نام بهزاد برای درمان به بیمارستان پیامبران منتقل شد و با تلاش پزشکان از مرگ حتمی نجات یافت.

به دنبال این حادثه، پرونده‌ای در این ارتباط در اداره یکم پلیس آگاهی تهران تشکیل شد و ماموران، تحقیقات گسترده‌ای را در این زمینه آغاز کردند. در تحقیق از اهالی محل معلوم شد 3 سارق مسلح ابتدا به عنوان مشتری وارد مغازه بهزاد شدند و پس از درگیری، او را با شلیک گلوله مجروح کرده و بی‌آن که موفق به سرقت شوند، از سوپرمارکت خارج و با خودروی پارک شده در خیابان متواری شده‌‌اند.

آغاز تحقیقات ویژه‌

به دنبال این حادثه کارآگاهان اداره اول پلیس آگاهی تهران بزرگ با تشکیل پرونده‌ای موضوع را به دادسرای جنایی گزارش و با تحقیق از شاهدان حادثه و تهیه تصاویر رایانه‌ای یک تیم ویژه عملیاتی از ماموران اداره اول پلیس آگاهی تحقیقات خود را  برای دستگیری 3 سارق مسلح آغاز کرده‌اند، در ضمن وضعیت عمومی مرد مجروح  بهزاد  هم رضایت‌بخش اعلام شده و وی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان پیامبران به سر می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها