به گزارش مهر ، این تحقیق جدید درادامه براین مسئله تاکید دارد که اختلافات داخلی در رژیم صهیونیستی بسیار خطرناک تر از ارتش های عربی و آن چیزی است که آنها بمب هسته ای ایران می نامند.
دراین تحقیق که با نام «حکومت تل آویو، اسرائیل را تهدید می کند» از دانشگاه حیفا منتشر شده، درباره خطرات سیاستهای اشتباه مقامهای رژیم صهیونیستی و عوامل فروپاشی این رژیم بررسی هایی انجام شد.
«آرنون سوویر» پروفسور اسرائیلی رشته جغرافیا با اشاره به پدیده کنونی گسترش شهرکهای صهیونیست نشین و درپی آن مهاجرت به این شهرکها و متمرکز شدن منابع عمومی دراین اماکن به وضعیت خطرناک اسرائیل اشاره می کند و می نویسد : ساکنان مرکز اسرائیل یهودیان هستند که در مرکز آن یعنی تل آویو و اطراف آن متمرکز هستند و درحالی که فلسطینی ها در اطراف هستند.
وی بر این مسئله تاکید دارد که رژیم صهیونیستی روز به روز به لحاظ وسعت کمتر می شود تا جایی که فقط به منطقه تل آویو محدود می شود،زیرا دراین منطقه منابع اساسی و پایه ای مختلفی متمرکز می شود و در پی آن تعداد یهودیان دراین منطقه افزایش می یابد و درادامه این روند ضعف یهودیان متمرکز دراطراف به علت تبعیض در ارائه خدمات رفاهی و برخورد روز به روز با فلسطینی های ساکن مناطق اشغالی 48 افزایش می یابد.
این تحقیق درحالی صادر شد که اختلافات داخلی بین مقامهای سیاسی رژیم اسرائیل روز به روز بیشتر شده است، به گونه ای که ایهود اولمرت نخست وزیر این رژیم به سبب پرونده فساد این روزها در آستانه برکناری از قدرت قرار دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم