یورو 2008

آلمان-پرتغال؛تکرار رده‌بندی جام جهانی‌

هرچند تورستن فرینگز و لوکاس پودولسکی مصدومان امشب آلمان در دیدار حساس یک‌‌چهارم نهایی هستند، ولی باستین شواین اشتایگر به عنوان وزنه روحی بزرگی ژرمن‌ها را در مقابل پرتغال یاری خواهد کرد.
کد خبر: ۱۸۲۱۱۷
اشتایگر که دیدار قبلی را از دست داده بود، همان بازیکنی است که در دیدار رده‌بندی جام جهانی آلمان، 2 گل به پرتغالی‌ها زد تا زمینه پیروزی 3 بر یک تیمش را فراهم آورد.

پرتغالی‌ها امشب برای انتقام آن شکست، همه‌گونه ابزار تاکتیکی و منابع انسانی را به خدمت گرفته‌اند. هرچند در رقابت‌های 8 سال پیش جام ملت‌های اروپا نیز پرتغالی‌ها با تکیه بر ستارگان بزرگی چون فیگو، کاستا، ژانو پینتو، بایا و... آلمان را با حساب 3 بر صفر درهم کوبیدند. از آلمان  پرتغال 2000، در حال حاضر فقط نونو گومژ و میشائیل بالاک (کاپیتان‌های‌  2 تیم)‌ در یورو 2008 حاضر هستند و نکته جالب دیگر آن که اگر گومژ امشب بتواند گلی بزند به فهرست معدود بازیکنانی اضافه می‌شود که در 3 دوره جام ملت‌های اروپا موفق به گلزنی شده‌اند. این فهرست شامل ولادیمیر اسمیتسر (چک)‌، یورگن کلینزمن (آلمان)‌ و تیه‌ری آنری (فرانسه)‌ است.

نگاهی به آمار و ارقام نشان می‌دهد، آلمان‌ها طی 11 بازی که در ادوار مختلف طی مراحل حذفی برگزار شده، 9 بار پیروز بوده‌اند؛ 2 بار شکست آلمان نیز یکی در فینال یورو 92 مقابل دانمارک و دیگری در نیمه نهایی 88  و در کشور خود مقابل هلند افسانه‌ای، روی درخشش خیره‌کننده فان باستن رقم خورده است. در حالی که پرتغالی‌ها تاکنون 7 بازی در مراحل حذفی یورو برگزار کرده‌اند که 4 تای آنها را باخته‌اند.

نکته آماری جالب دیگر درباره پرتغال این است که در هیچ‌یک از بازی‌های پرتغال در ادوار مختلف جام ملت‌های اروپا، هیچ داوری به سود این تیم پنالتی نگرفته است.

پرتغال 5 بازیکن و آلمان 3 بازیکن تک‌اخطاری قبل از برگزاری بازی امشب در فهرست خود می‌بینند. ژرژه بوسینگوآ، پائولو فریرا، فرناندو میرا، میگوئل و ژرژ ریبه‌رو پرتغالی‌هایی هستند که اگر امشب اخطار دیگری بگیرند، در صورت صعود تیمشان، دیدار نیمه‌نهایی را از دست خواهند داد.

در صف آلمان‌ها میشائیل بالاک، باستین شواین اشتایگر و ینس لمان (3 بازیکن کلیدی تیم)‌ چنین وضعیتی دارند.
به هر حال نخستین مصاف مرحله یک‌چهارم نهایی که امشب در ورزشگاه‌ سن ژاکوب شهر بازل سوئیس برگزار می‌شود، مصاف سنگینی بین شاگردان اسکولاری پرتجربه در مقابل یوآخیم لو جوان است که بازنده آن باید به خانه بازگردد.

پیتر فروید فلت و تیم داوری سوئد  که بهترین کوبل قضاوت تا اینجای مسابقه‌ها لقب گرفته‌اند  این دیدار حساس را نیز سوت خواهند زد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها