پگاه این بار به خلع سلاح آبی‌ها می‌اندیشد

استقلال، تاریخ را برای خود تکرار می‌کند؟

گروه ورزش: در هیاهوی جام ملت‌های اروپا، فینال جام حذفی کشور آنقدر جذاب و تماشایی هست که میلیون‌ها بیننده تلویزیونی را پای گیرنده‌ها میخکوب کند؛ پگاه گیلان استقلال تهران در ورزشگاه سردار جنگل رشت. بیست و دومین فینال جام حذفی یکی از خاص‌ترین فینال‌ها در مقایسه با ادوار گذشته است. اول به خاطر حضور پگاه در دیدار نهایی و دوم به خاطر عملکرد هر 2 فینالیست در رقابت‌های لیگ.تاکنون سابقه نداشته فینال جام حذفی ایران را تیم‌هایی بازی کنند که در رقابت‌های همان فصل لیگ، جایی در بین 12 تیم برتر نداشته‌اند. استقلال در لیگ هفتم سیزدهم شد و پگاه هم که تا آخرین روز در تکاپوی بقا در لیگ بود، در مکان پانزدهم جدول ایستاد. البته این به معنای کیفیت پایین بازی امروز نیست؛ چراکه نه پگاه آن تیم یک ماه پیش است و نه استقلال.
کد خبر: ۱۸۰۳۸۶
تیم نادر دست نشان که سیر صعودی‌اش را از هفته‌های پایانی لیگ آغاز کرد، پس از ماندن در لیگ برای جام حذفی انگیزه‌ای دوچندان گرفت و در همین ورزشگاهی که امروز قرار است میزبان استقلال باشد، سپاهان اصفهان و برق شیراز را در مجموع با 6 گل حذف کرد. این تیم با اتکا به تماشاگران پر و پا قرص رشتی، عرصه را بر هر حریفی در ورزشگاه سردارجنگل تنگ می‌کند ضمن این‌که بازیکنانی چون سیدرضا چاوشی، امین متوسل‌زاده و هادی سهرابی روزهای به مراتب بهتری را نسبت به رقابت‌های لیگ برتر تجربه می‌کنند و آماده کسب عنوان قهرمانی در این رقابت‌ها هستند.استقلال هم پس از ناکامی‌های فراوان نیم فصل دوم با فیروز کریمی و ثبت رکورد 13 شکست در رقابتهای لیگ، حالا با امیر قلعه‌نویی تیم دیگری است و منسجم‌تر از تمام روزهای فصل گذشته فقط یک هدف را دنبال می‌کند؛ حضور در لیگ قهرمانان آسیا. آنها 6 سال پیش هم پس از قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر، جام حذفی را با امیر قلعه‌نویی بردند و حالا شرایط به گونه‌ای رقم خورده که می‌‌توانند تاریخ را برای خود تکرار کنند، ضمن این‌که این 2 دیدار می‌تواند به نوعی انتقام شکست 4 بریک استقلال مقابل پگاه در رقابت‌های لیگ برتر در ورزشگاه آزادی هم باشد. برگزاری دیدار برگشت فینال جام حذفی در تهران را می‌توان از جمله خوش اقبالی‌های پرافتخارترین تیم ایران در این مسابقات دانست. استقلال در بازی برگشت می‌تواند با اتکا به خیل عظیم هواداران خود، برای پنجمین بار جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

نادر دست نشان، سرمربی تیم فوتبال پگاه، پیش از دیدار رفت مقابل استقلال می‌گوید: «موج جدیدی در رشت به راه افتاده و همه به نوعی از تیم پگاه حمایت می‌کنند تا به عنوان قهرمانی در جام حذفی دست پیدا کند.»اما امیر قلعه‌نویی هم معتقد است: « برای قهرمانی دو 90 دقیقه را پیش رو داریم که باید با پیروزی در این 2‌دیدار و کسب عنوان قهرمانی، ناکامی در لیگ برتر را جبران کنیم.»

دیدار رفت دو تیم پگاه گیلان  استقلال ساعت30/17 امروز در ورزشگاه سردار جنگل شهر رشت برگزار می‌شود و بازی برگشت هم ساعت 18 روز 27 خرداد در ورزشگاه یکصدهزار نفری آزادی برگزار خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها