مکث

هجرت خورشید در شبکه جام جام‌

جام‌جم: چهار برنامه به نام «هجرت خورشید» ، «نگاه روز» ، «روزگاران» و «کنکاش» به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره قیام 15 خرداد و سالگرد رحلت امام (ره)‌ از شبکه جهانی جام‌جم پخش خواهد شد. در این برنامه‌ها که در گروه سیاسی شبکه تدارک و پخش خواهد شد، مباحث مرتبط با این دو رخداد تاریخی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۱۷۹۴۴۸

در «هجرت خورشید» یک برنامه زنده 2 ساعته است که در آن علاوه بر گفتگو با کارشناسان و صاحبنظران در استودیو با حرم امام راحل هم ارتباط مستقیم برقرار خواهد شد.

«نگاه روز» نیز نام سه برنامه ده دقیقه‌ای است که تا روز منتهی به 14 خرداد هر شب پخش می‌شود و به 3 موضوع «امام از منظر اندیشمندان خارجی» و «نگاهی به وصیتنامه‌ امام راحل» و اندیشه‌های سیاسی امام‌خمینی (ره)‌ می‌پردازد.

«روزگاران» نام برنامه دیگری است که در آن در سه‌شب به مدت نیم ساعت «ابعاد مختلف شخصیتی امام خمینی (ره)‌» ، «خبرگان و انتخاب مقام معظم رهبری» و «ریشه‌ها و آثار قیام 15 خرداد» مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. برنامه هفتگی کنکاش نیز در روز 14 خرداد به صورت زنده و مستقیم به این دو رویداد مهم اختصاص دارد.

پایان راه در رسانه‌های تصویری‌

جام‌جم: فیلم «پایان راه» به کارگردانی افسانه منادی و تهیه‌کنندگی نادر مقدس جهت نمایش و پخش به رسانه‌های تصویری (ویدئوی خانگی) رفت.

نادر مقدس، تهیه‌کننده «پایان راه» با اشاره به پخش این فیلم در رسانه‌های تصویری گفت: «پایان راه» درباره احتضار پدری است که خبر آن به فرزندانش می‌رسد. فرزندان برخی با هم و برخی با پدرشان مشکل دارند. آنها راهی سفری می‌شوند و در این سفر به شناختی دوباره نسبت به خود و بویژه مفهوم خانواده می‌رسند.

 فیلم «پایان راه» در ویترین افتخارات خود تجربه حضور در چند جشنواره را هم دارد. فاطمه گودرزی، فرهاد اصلانی، بهزاد خداویسی، علیرضا کمالی‌نژاد، مریم کاویانی و... مقابل دوربین این فیلم ایفای نقش کرده‌اند. «پایان راه» در مرکز سیما فیلم تهیه و تولید شده است.

نجفی مجموعه چشمه نور را می‌سازد

جام‌جم: مجموعه چشمه نور به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدعلی نجفی برای شبکه سحر مراحل پایانی تولید را سپری می‌کند.این مجموعه در مراحل پایانی تدوین برای پخش از سیمای اردوی شبکه جهانی سحر است.
مجموعه چشمه نور با هدف معرفی آیات قرآن کریم در 100 قسمت با حضور احمد زرنگار، کارشناس قرآنی تهیه می‌شود. این برنامه به معرفی و تفسیر اجمالی یکی از آیات منتخب قرآن کریم می‌پردازد.همچنین پیش‌تولید مجموعه مستند «مهر روژان» با هدف بررسی زندگی زنان موفق کرد برای سیمای کردی شبکه جهانی سحر آغاز شد. این برنامه به افرادی همچون ثریا شیرازی مسوول بازیافت پسماندهای استان کرمانشاه، پوران درخشنده کارگردان، شایسته چابکی برنامه‌ساز، لیلا معروف‌زاده جانباز 40 درصد  و... می‌پردازد. مجموعه مهر روژان در 14 قسمت 20 دقیقه‌ای تهیه می‌شود.

ضربان منفی تهیه می‌شود

باشگاه خبرنگاران: ضربان منفی عنوان مجموعه تلویزیونی به کارگردانی اکبر منصور فلاح در 13 قسمت 45 دقیقه‌ای تهیه و تولید می‌شود.

علی منصوری، بازیگر این مجموعه تلویزیونی گفت: در این مجموعه تلویزیونی در کنار شیوا بلوریان، بهمن دان، مهتاج نجومی و فرید کلهر به ایفای نقش می‌پردازم.

وی افزود: مجموعه ضربان منفی داستان دختری را به تصویر می‌کشد که به دلیل داشتن نارسایی قلبی ناچار به عمل پیوند قلب می‌شود و پس از آن با مسائل و مشکلات فراوانی روبه رو می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها