گروه سلامت: یک متخصص تغذیه با بیان این که برخی از مواد طعم‌دهنده غذایی مانند زعفران، گل رنگ و دارچین دارای ارزش تغذیه‌ای (ویتامین‌ها و عناصر معدنی) هستند، هشدار داد: مصرف بی‌رویه ادویه‌جات علاوه بر مسمومیت‌زا بودن، باعث ایجاد وابستگی زیاد به مصرف ادویه، پرخوری و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر سیدعلی کشاورز، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تاکید کرد: بهتر است خانواده‌ها از همان ابتدای کودکی، ذائقه فرزند خود را به غذای شور و پرادویه عادت ندهند، تا کودکان آنها در آینده با مشکلات عدیده روبه‌رو نشوند. وی گفت: مصرف نمک به میزان زیاد در درازمدت به افزایش فشارخون منجر می‌شود.
کد خبر: ۱۷۹۳۹۹

به علاوه، به افراد با فشارخون بالا توصیه می‌شود در طبخ غذا از نمک استفاده نکنند چون حداقل نمک مورد نیاز بدن، در خود مواد غذایی وجود دارد.کشاورز در ادامه افزود: در افراد با فعالیت بدنی بالا و عرق زیاد، خصوصا در هوای گرم تابستان، نیاز به نمک افزایش می‌یابد و در ورزشکاران به 3  2 برابر افراد عادی می‌رسد که بایستی از طریق مصرف به اندازه این مواد تامین شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها