به گزارش خبرگزاری فرانسه، مین بهادر شرچان یکشنبه صبح به قله رسید.
«رامش خاتری چتری» یک مقام اداره کوهنوردی در وزارت گردشگری نپال گفت: حال شرچان خوب است و به آرامی مشغول بازگشت از قله است.
«کاتسو سوکه یاناگیساوا» معلم بازنشسته 71 ساله ژاپنی سال گذشته در 71 سالگی با صعود به اورست رکوردار مسنترین انسان صعودکننده به اورست شد.
در فصل جاری (بهار) رکوردهای بسیاری در اورست به جا گذاشته شده است: 32 گروه عازم قله شدهاند، تا صبح یکشنبه حدود 220 کوهنورد، که 87 نفرشان خارجی هستند به قله رسیدهاند. آپا شرپای 48ساله هفته گذشته برای هجدهمین بار به قله رسید و رکورد قبلی خود را بهتر کرد. همراه با وی حداقل 86 نفر با موفقیت به قله رسیدند که این هم یک رکورد بود.
از سال 1953 که ادموند هیلاری نیوزیلندی و تنزینگ نورگای شرپای نپالی همراه او ، به قله رسیدند تاکنون بیش از 3 هزار نفر به این افتخار نائل شدهاند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم