اگر قطبی نماند با دنیزلی وارد گفتگو می‌شویم‌

هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در صورت شنیدن پاسخ منفی از افشین قطبی، گزینه مصطفی دنیزلی را مورد توجه قرار خواهد داد. قرار است فردا جلسه‌ای درباره ادامه همکاری یا قطع آن از سوی افشین قطبی با حبیب کاشانی، مدیرعامل پرسپولیس برگزار شود تا این تیم برای فصل بعد و بویژه حضور در جام قهرمانان آسیا، برنامه خود را ببندد.
کد خبر: ۱۷۷۳۰۷
اگرچه تا به امروز صحبت‌های مختلفی از سوی افشین قطبی شنیده شده تا سایه تردید بر آینده کاری او در باشگاه پرسپولیس حاکم شود، اما آنچه هست فردا وضعیت او کاملا روشن می‌شود تا پرسپولیس برای روزهایی که سخت‌تر از فصل قبل خواهند بود، دست به دورخیز بزند.
بی‌شک حبیب کاشانی نیز با دست پر، پشت میز مذاکره با افشین قطبی خواهد نشست تا این مربی که امروز به شهرت و محبوبیت زیادی بین هواداران سرخ رسیده، در روند مذاکره همه چیز را به سوی خود نکشد.

کاشانی با این رویکرد، حمید استیلی را متقاعد به همکاری مجدد با افشین قطبی کرد تا مربی جوان و با آتیه سرخ‌ها، از تصمیم اولیه‌اش عدول کرده و با پذیرش استدلال‌های مدیرعامل، به نوعی توپ به زمین قطبی انداخته شود.

معنی چنین فعل و انفعالی این است که هیات مدیره پرسپولیس قطبی را می‌خواهد به همراه حمید استیلی. وفاداری استیلی به آرمان و اهداف باشگاه که در تصمیم اخیرش برای ادامه همکاری با قطبی نیز متجلی شده، بهانه چنین تصمیمی از سوی مدیریت پرسپولیس است؛ هرچند اگر ته دل افشین قطبی نیز راضی به ادامه این نوع همکاری نباشد، به نوعی از این حرکت می‌توان به محترمانه عذر خواستن وی نام برد.

اگرچه طی روزهای گذشته گفته شده که اگر قطبی راضی به ادامه همکاری نشود، زوج حمید استیلی و محمد خاکپور، هدایت سرخ‌پوشان را عهده‌دار خواهند شد، اما منابع نزدیک به باشگاه می‌گویند در چنین شرایطی، سرخ‌ها تمایل زیادی دارند که مصطفی دنیزلی را جایگزین قطبی سازند.به هر حال برای روشن شدن موضوع باید 24 یا 48 ساعت دیگر صبر کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها