نگاهی از پنجره روشن واقعیت‌ها

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در جمع کتابداران استان کهگیلویه و بویراحمد از آمارهای مربوط به کتابخوانی که در مجامع مختلف ارائه می‌شود، گلا‌یه کرده و این آمارها را کذب محض خوانده است.
کد خبر: ۱۷۶۰۰۲
منصور واعظی اختصاص 80 درصد بودجه بخش فرهنگ به کتاب، کتابخوانی و کتابخانه و افزایش 60 درصدی بودجه این بخش در سال 87 را نشانه‌ای از کذب بودن این ادعاها عنوان کرده است.
وی همچنین به تلاوت قرآن و ادعیه در شبانه‌روز توسط دینداران را از جمله مصادیق کتابخوانی خوانده است که در این آمارها مورد توجه قرار نمی‌گیرد (نقل از خبرگزاری‌ها)‌. در این که سرانه مطالعه در ایران پایین است، هیچ کس شکی ندارد. این امر نیازی به آمار ندارد.

نگاهی به اطراف خودمان، خانواده‌ها و حتی افراد شاغل در همان کتابخانه‌ها که محل اصلی کتابخوانی است، نشان می‌دهد مردم ما چه میزان کتاب می‌خوانند.

نکته دیگر این که ذکر اختصاص 80 درصد بودجه بخش فرهنگ به کتابخوانی چیزی است که نمی‌تواند نزدیک به واقعیت باشد، حتی از بودجه اندک نهاد کتابخانه‌های عمومی هم سهم بخش کتابخوانی نسبت به تجهیز، تعمیر، خریداری، نگهداری و حقوق و مزایای کارمندان چیز زیادی نیست.

به هر حال نه تایید مطلق چیزی درست است و نه تکذیب مطلق آن و آنچه می‌ماند واقعیتی است که جامعه با آن دست‌به‌گریبان است.
غلا‌مرضا معصومی‌
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها