در اعتراض به رفتارهای دوگانه لندن در برخورد با تروریسم
سفیر انگلیس به وزارت امورخارجه احضار شد
گروه سیاسی: ایران با احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه، به رفتارهای دوگانه این کشور در برخورد با تروریسم اعتراض کرد.
به گزارش اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، مهدی صفری، معاون اروپای وزارت امور خارجه با احضار جفریآدامز، سفیر انگلیس در تهران مراتب اعتراض شدید ایران را به رای دادگاه تجدیدنظر انگلیس در خصوص خروج نام منافقین از فهرست گروههای تروریستی آن کشور اعلام کرد.
کد خبر: ۱۷۵۰۱۵
وی با اشاره به فعالیتهای تروریستی این گروه و جنایات بیشمار آنان طی 3 دهه گذشته از جمله بمبگذاری، ترور و قتل تعدادی از مردم کشورمان و ترور سرلشکر صیاد شیرازی در سال 1383 که با اعتراف به بسیاری از این جنایات همراه بوده است، رای دادگاه تجدیدنظر انگلیس را سیاسی و غیرقابل قبول خواند و از دولت آن کشور خواست که برای جلوگیری از تبعات و پیامدهای این اقدام بر روابط 2 کشور، مانع از اجرای رای دادگاه مذکور شود.
صفری تصریح کرد: اقدام دادگاه تجدید نظر انگلیس، برخورد دوگانه با موضوع تروریسم و نماد آن گروهک منافقین، از سوی دولت انگلیس را به اثبات میرساند.صفری تبعات اقدام دادگاه تجدید نظر انگلیس را به عهده دولت آن کشور دانست و از سفیر انگلیس خواست تا مراتب اعتراض ایران را به مقامات عالیه کشورش منتقل کند.
سفیر انگلیس هم در این دیدار با اظهار اینکه سیاست دولت انگلیس در خصوص ماهیت تروریستی گروهک منافقین هیچ تغییری نکرده است، گفت: ما این گروه را همچنان یک گروهک تروریستی میشناسیم.
آدامز افزود: من با تایید کامل نظر دولت و مردم ایران مبنی بر تروریستی بودن این گروهک و با شناخت کامل از تاریخ فعالیتهای تروریستی آنان، موضع دولت جمهوری اسلامی ایران را به مقامات بریتانیا منتقل میکنم.
سفیر انگلیس در تهران گفت: همانطور که وزیر خارجه بریتانیا اعلام داشته است، از نظر دولت انگلیس، فعالیتهای تروریستی منافقین شرمآور بوده و سیاست رسمی دولت انگلیس عدم برقراری هرگونه تماس با این گروه است.