اعتراض روسیه به تحریف نشست لندن‌

1+5 هیچ توافقی برای تشدید اقدامات علیه ایران ندارد

گروه سیاسی: در پی ادعای وزیر امور خارجه انگلیس مبنی بر آن که 1+5 در نشست لندن در خصوص تشدید اقدامات بازدارنده علیه ایران توافقاتی داشته است، سرگئی لاوروف، همتای روسی وی، ادعای دیوید میلیبند را رد و آن را تحریف نشست لندن توصیف کرد. به گزارش نووستی، سرگئی لاوروف در نشستی مطبوعاتی تاکید کرد که توافقات به دست آمده میان 1+5 در حل مساله هسته‌ای ایران در لندن، تدوین بسته پیشنهادی مشوق‌ها برای ایران بوده و درباره تشدید اقدامات علیه ایران صحبتی نشد.
کد خبر: ۱۷۳۵۲۸
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه روسیه گفت: برخی همکاران ما که در مذاکرات لندن حاضر بودند، به طور غیرمنتظره سعی کردند مساله را طوری جلوه دهند که گویا ما در لندن درباره تشدید مواضع در رابطه با ایران توافق کردیم. ما به دیگران اطلاع دادیم که این تحریف کامل چیزی است که در لندن رخ داد.

به گفته وی، توافقی درباره تشدید مواضع حاصل نشده است.

به گزارش مهر، همزمان یک مقام ارشد امریکایی در پاسخ به این سوال که بسته مشوق‌ها چه زمانی رسما به ایرانی‌ها تحویل داده خواهد شد، گفت: فکر می‌کنم خیلی زود.فرانسه اعلام کرده که این امر احتمالا طی چند روز آینده صورت خواهد گرفت.

این مقام امریکایی خاطرنشان کرد: این بسته پیشنهادی جدید تاکید می‌کند که ما (امریکا)‌ علاقه‌مندیم با آنها (ایران)‌ رابطه داشته باشیم.

به گفته مقام امریکایی، احتمالا خاویر سولانا، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی، این پیشنهاد را به ایرانی‌ها تحویل خواهد داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها