هیلاری برنده ایندیانا،اوباما برنده کارولینای شمالی

نتایج انتخابات مقدماتی در ایالت ایندیانا پس از شمارش ‌99 درصد آرا حاکی از این بود که هیلاری کلینتون با کسب ‌51 درصد آرا در برابر باراک اوباما با ‌49 درصد آرا پیش است. همچنین نتیجه انتخابات مقدماتی در کارولینای شمالی پس از شمارش ‌99 درصد آرا نشان داد که اوباما با کسب ‌56 درصد آرا در برابر کلینتون که ‌42 درصد آرا را احراز کرد، پیروز شده است.
کد خبر: ۱۷۳۰۴۰

به گزارش ایسنا ، به این ترتیب پس از برگزاری انتخابات سه شنبه در این دو ایالت در مجموع اوباما دست کم ‌94 نماینده و کلینتون دست کم ‌75 نماینده را به خود اختصاص دادند و ‌18 نماینده‌ی دیگر این دو ایالت نیز هنوز تقسیم نشده‌اند.

باراک اوباما کاندیدای پیشرو دموکرات در انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری در جمع طرفداران خود در کارولینای شمالی گفت: امشب ما برای به دست آوردن نامزدی حزب دموکرات در انتخابات نهایی ماه نوامبر به کمتر از ‌200 نماینده احتیاج داریم.

اوباما با این سخنان خود به تمام تردید‌ها برای رسیدن به کاندیداتوری حزب دموکرات پایان داد.

کلینتون نیز در جمع طرفداران پرشور خود در ایندیانا پلیس گفت: از شما ممنونم. این نهایت سرعت حرکت به سوی کاخ سفید است.

او بر عزم راسخ خود برای ادامه‌ مبارزه انتخاباتی که از ‌15 ماه قبل در حدود ‌50 ایالت شروع شده، تاکید کرد.

باراک اوباما پس از پیروزی در کارولینای شمالی خاطرنشان کرد: ممکن است فصل انتخابات تمام نشده باشد. ولی وقتی به اتمام برسد ما به یاد خواهیم آورد که ما به عنوان دموکرات چه جایگاهی داریم زیرا همگی ما موافق هستیم که در این لحظه‌ تعیین کننده تاریخی، در زمانی که با دو جنگ و اقتصاد ناآرام مواجه هستیم، نمی‌توانیم این شانس را به جان مک کین (کاندیدای جمهوری خواهان) بدهیم که کار جرج بوش را در دوره ریاست جمهوری‌اش ادامه دهد.

هیلاری کلینتون که به همراه بیل کلینتون، شوهرش و دخترشان در جمع هواداران حاضر شده بود، تاکید کرد. مهم نیست که چه کسی در رقابت حماسی بر سر کاندیداتوری حزب پیروز می‌شود. من برای کاندیداتوری این حزب در انتخابات پاییز در برابر جمهوری خواهان تلاش خواهم کرد.

او برای تاکید روی عزم خود اعلام کرد قصد دارد روز پنجشنبه در سه ایالت باقیمانده شامل ویرجینیا غربی، داکوتای جنوبی و اورگان مبارزه انتخاباتی کند.

در ایالت ایندیانا، اوباما بیش از ‌90 درصد آرای سیاهپوستان را به خود اختصاص داد در حالی که کلینتون تنها ‌61 درصد آرا سفید پوستان را کسب کرد.

در کارولینای شمالی کلینتون ‌90 درصد آرا سفیدپوستان را کسب کرد و اوباما نیز تقریبا حمایت ‌90 درصد سیاهپوستان را به خود اختصاص داد.

بدین ترتیب با احتساب نمایندگان این دو ایالت اوباما در مجموع با کسب ‌5/1815 نماینده در برابر کلینتون با ‌1684 نماینده پیشتاز است. کلینتون و اوباما هر یک برای احراز نمایندگی حزب دموکرات باید ‌2025 نماینده کسب کنند. در حال حاضر ‌217 نماینده‌ دیگر وجود دارند که در رقابت‌های شش ایالت باقیمانده بین اوباما و کلینتون تقسیم خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها