رئیس پلیس آگاهی تهران افزود: با افزایش شکایتها، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت و سرانجام با استقرار تیمهای عملیاتی و اطلاعاتی پلیس آگاهی در محلههایی که بیشترین سرقتها صورت گرفته بود، ماموران ردپای یک متهم سابقهدار به نام محمدرضا معروف به آشپز را در این سرقتها شناسایی و با تحت کنترل قرار دادن وی معلوم شد این مجرم سابقهدار با یکی از خریداران اموال مسروقه که بارها به همین اتهام دستگیر شده ارتباط دارد.
سرهنگ محمدیان افزود: با گزارش موضوع به بازپرس منافیآذر در دادسرای ناحیه 5 دستور قضایی لازم صادر و هنگامی که این متهم صبح دیروز (چهارشنبه) وارد یک انبار مخفی در این منطقه شده بود، بلافاصله به محاصره ماموران درآمد و دستگیر شد.
رئیس پلیس آگاهی اضافه کرد: با دستگیری مرد سارق و خریدار اموال مسروقه بیش از 2 هزار حلقه لاستیک، جک و لوازم مربوط به خودروها کشف و ضبط شد. در بررسی و تحقیق در این زمینه معلوم شد، مرد سارق و خریدار اموال مسروقه پس از سرقت لاستیکهای خودرو آنها را پس از شستشو و رنگ کردن با استفاده از نوارهای مربوط به بستهبندی لاستیک به بازار عرضه میکنند.
وی افزود: با توجه به دستور بازپرس دادسرای ناحیه 5 هماکنون یک تیم ویژه از ماموران تحقیق از دو متهم را آغاز و انبار مربوط به لوازم خودروهای کشف شده نیز توقیف شده است تا شاکیان پرونده مورد شناسایی قرار گیرند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد