به دلیل بارش کم جوی

نیروگاه‌های‌برق‌باکاهش تولید مواجه‌اند

مهندس عبدالعزیز کریمی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب گفت: داشتن یا نداشتن خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در تابستان سال جاری بستگی به نوع رفتار مردم دارد. با توجه به محدودیت‌هایی که برای تامین انرژی الکتریکی در بخش‌های مختلف اعم از تولید، انتقال و توزیع وجود دارد ، اکنون در وضعیتی هستیم که نیازمند صرفه‌جویی مشترکین هستیم و اگر مردم سهل انگاری کرده و درست از این انرژی استفاده نکنند، ممکن است صنعت برق به ناچار محدودیت‌هایی قائل شود و در ساعات اوج مصرف جاهایی را از نعمت برق محروم کند.
کد خبر: ۱۷۱۵۸۰

مهندس کریمی در حاشیه جشنواره « به استقبال صرفه جویی» به ایسنا ، گفت: صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی بویژه در ساعات اوج مصرف (بویژه ساعات اولیه شب) را از ضروریات دانست و افزود: انتظار است مشترکین استفاده از وسایل پر مصرف را به ساعاتی غیر از ساعات اوج مصرف منتقل و در بخش روشنایی نیز از روشنایی در حد نیاز و لامپ‌های کم مصرف استفاده کنند که این کار هم به نفع اقتصاد خانواده‌ها و هم در جهت منافع ملی است.

کریمی با اشاره به یارانه سنگین پرداختی دولت به انرژی الکتریکی، گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده هر کیلو وات انرژی الکتریکی در کشور بیش از 720 ریال است، در صورتی که برای هر کیلو وات ساعت انرژی به طور متوسط از هر مشترک تنها 150 ریال اخذ می‌شود و ما به تفاوت آن یارانه‌ای است که دولت متحمل می‌شود.

وی با بیان این که امروزه انرژی الکترونیکی به عنوان اصلی ترین زیرساخت هر بخش تولیدی مدنظر است، در پاسخ به این سؤال که با توجه به رشد سالانه مصرف برق و ظرفیت موجود نیروگاه‌های کشور آیا تابستان امسال خاموشی برنامه‌ریزی شده داریم، گفت: این امر تنها به نوع رفتار مشترکین بستگی دارد و اگر مردم صرفه‌جویی کنند مطمئنا خاموشی نخواهیم داشت، در غیر این صورت با محدودیت‌هایی مواجه می‌شویم.

کریمی افزود: امسال مشکل دیگری نیز در تامین برق داریم و آن این است که به دلیل بارش کم نزولات جوی، نیروگاه‌های برق آبی کشور به شدت با کمبود آب مواجه‌اند و مطمئنا نمی‌توانند انرژی مورد نیاز و برنامه‌ریزی شده را تامین کنند لذا از این جهت نیز امسال با محدودیت تولید مواجه‌ایم که صرفه جویی بیشتر مردم را طلب می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها