احمدی نژاد در جمع علمای همدان:

نرخ سود سابق بانکی اشکال شرعی دارد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه به فضل الهی مقاومت ها در برابر سیاست های عدالت خواهانه دولت در هم خواهد شکست ، گفت: برای سازندگی ایران اسلامی و رفع نابسامانی ها باید به اصل فرهنگ انقلاب و دستورات اسلام برای اداره کشور رجوع کنیم. اصل فلسفه انقلاب اسلامی ایران این بود که بر مبنای نظام های غربی حرکت نکند و امروز اگر مشکلاتی در داخل کشور وجود دارد، به خاطر عدم توجه به آرمانهای انقلاب اسلامی است.
کد خبر: ۱۷۰۲۵۴

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد صبح پنج شنبه در دیدار طلاب ، علما و روحانیون استان همدان با تاکید بر ضرورت استفاده از آموزه های دینی در جهت رفع مشکلات کشور، تصریح کرد : حاکمیت اسلام صرفا یک تابلو و نماد نیست. اسلام برای اصلاح اوضاع فرهنگی ، اقتصادی و سیاسی کشور برنامه دارد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اعتقادی به بنیان های اقتصادی نظام سرمایه داری ندارد، خاطر نشان کرد : کسانی در کشور خیال می کنند با فرمولهای نظام سرمایه داری می توان اوضاع اقتصادی را اصلاح کرد؛ درصورتی که این نظام ها درحال اضمحلال هستند و به پایان تاریخ رسیده اند.

رئیس قوه مجریه با اشاره به اینکه عده ای در برابر سیاست های دولت مقاومت می کنند و با تبلیغات منفی، اجازه نمی دهند این سیاست ها آن گونه که هست اجرا شود، گفت : این عده ناجوانمردانه دولت را تخریب می کنند؛ در صورتی که همان مقدار جزیی از سیاست های دولت که تاکنون اجرا شده، آثار مثبتی در جامعه داشته است و به فضل الهی از عقبه های سنگینی که در مقابل برنامه های دولت طراحی شده بود، عبور کرده ایم.

دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه اسلام بر اجرای عدالت در همه امور تاکید دارد، اظهار داشت : دولت تلاش کرده که سیاست های خود را بر مبنای عدالت ترسیم کند. دولت معتقد است اگر مالیات به صورت عادلانه اخذ نشود، موجب ثروت های بادآورده می شود و این ثروت ها جامعه را به فساد می کشاند، از این رو دولت تاکید دارد که مالیات به صورت عادلانه اخذ شود.

وی افزود: سیاست دولت این است که همه مردم در برابر قانون یکسان باشند و نباید به گونه ای این احساس در مردم به وجود آید که افرادی که قدرتمند هستند در برابر تخلفات خود مصونیت دارند .

رئیس جمهور اضافه کرد: نرخ سود سابق بانکی اشکال شرعی دارد و باید عقود اسلامی به طور کامل عملیاتی شود و در چنین صورتی است که اقتصاد شکوفایی به وجود خواهد آمد و کشور به پیشرفت کامل خواهد رسید .

وی تاکید کرد : هنوز سیاست های دولت به طور کامل اجرا نشده و عده ای در مقابل آن به مقاومت و ایستادگی برخاسته اند اما به فضل الهی مقاومت های شان در هم خواهد شکست .

دکتر احمدی نژاد افزود:دستورات اسلام در زمینه اقتصاد و دیگر امور کشور باید اجرا شود و دولت در این مسیر حرکت می کند .

رئیس جمهور گفت : اگربنا است در کشورمان سازندگی اتفاق بیفتد، باید به همه نقاط کشور توجه کرد و اتفاقا باید به محروم ترین و دور افتاده ترین نقاط اولویت داده شود. رئیس قوه مجریه خاطر نشان کرد : دولت نهم از اندیشه انقلاب اسلامی به طور مستدل و قاطع حمایت می کند.

دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود در جمع علمای استان همدان ، شهر همدان، روحانیت و حوزه علمیه و مردم این شهر را کانون حرکت های انسان ساز و تعالی بخش کشور دانست و گفت : همدان پشتوانه محکم و مستحکم انقلاب اسلامی است .

رئیس جمهور تربیت و پرورش انسان ها را مهمترین و اصلی ترین هدف حوزه های علمیه دانست و اظهار کرد: به فضل الهی حوزه و مدارس علمیه ایران، همواره پرچمدار ساختن و تربیت انسانها و دفاع از کرامت آنان بوده است.

وی اضافه کرد : هیچ اتفاق مهمی در دنیا رخ نخواهد داد مگر اینکه انسانها ساخته شوند و در جمهوری اسلامی با آرمانهای بلند تاریخی و جهانی، هیچ کاری مهمتر از ساختن انسانها نیست .

رئیس جمهور گفت: روحانیت اسلام همیشه در جبهه عدالت و دفاع از حقوق ملت و مظلومین بوده و خواهد بود .

وی با اشاره به تقویت ارتباط حوزه علمیه و دولت ، اظهار داشت : پیش از این به گونه ای تبلیغ کرده اند که ارتباط دولت و حوزه به امری ممنوعه تبدیل شود و این یک اشتباه است. مگر می شود حوزه از نیازهای جامعه و مسایل حکومت برکنار باشد.البته معنای این حرف این نیست که دولت می خواهد در نظریه پردازی های حوزه علمیه دخالت کند .ما نیازهای جامعه را به حوزه ها منتقل می کنیم وانتظار پاسخ اسلامی برای آن را داریم .

رئیس قوه مجریه با اشاره به اینکه بدون مدیریت و حاکمیت انسان کامل، استعدادهای انسانی شکوفا نمی شود، تصریح کرد: همه مشکلات عالم به خاطر مدیریت طاغوت ها است .

دکتر احمدی نژاد در پایان گفت : مشکل اصلی جهان به خاطر غفلت از امام (ع) است و روح تبلیغ دین جز دعوت به امام (ع) نیست و همه مسایل عالم ذیل امامت قرار دارد.

  دیدار با حاشیه نشینان حصار دیزج 

رئیس جمهور صبح امروز از منطقه حاشیه نشین حصار دیزج در استان همدان بازدید کرد. 

دکتر محمود احمدی نژاد صبح امروز همراه با استاندار و جمعی دیگر از مسئولان استان همدان به طور سرزده از منطقه حاشین نشین حصار دیزج بازدید کرد و از نزدیک با مشکلات مردم این منطقه آشنا شد.

دراین دیدار رئیس جمهور ضمن دیدار و گفتگوی رو درو با مردم این منطقه محروم ضمن آشنایی با مشکلات ، دستورات لازم برای رفع مشکلات مردم این منطقه محروم صادر کرد.

بنا بر این گزارش کمبود امکانات اولیه بهداشت و درمان، نداشتن جاده آسفالت و امکانات آموزشی مناسب از مهمترین مسائلی بود که رئیس جمهور دستورات لازم را برای رفع آنها صادر کرد.

همچنین دیدار رودرو و صمیمی رئیس جمهور با مردم استان همدان دقایقی پیش در استانداری این استان آغاز شد.

مهم ترین مسائل و مشکلاتی که در این دیدار از سوی مردم مطرح می شود، اشتغال، مسکن، درمان، تحصیلات دانشگاهی، کمبود تجهیزات بهداشتی ودرمانی و دریافت وام  است.

احمدی نژاد همچنین قرار است درادامه برنامه دومین روز ازسفر خود، در دومین جلسه هیئت وزیران که در استانداری همدان برگزار می شود شرکت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها