حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به دنبال این تماس، ماموران کلانتری 140 باغ فیض به آن بانک عزیمت کردند و مرد مشتری بازداشت و برای ادامه تحقیقات به مرکز پلیس منتقل شد و ماموران در بازرسی از وی، 5 فقره چکپول متعلق به 3 بانک را کشف و ضبط کردند.
چک پول اصلی قبلی از جعلی نقد شد
با انتقال متهم به مرکز پلیس وی مورد بازجویی قرار گرفت و ادعا کرد چکپولها را در قبال فروش محموله چای از مردی دریافت کرده و از جعلی بودن آنها اطلاعی ندارد. به دنبال اظهارات متناقض متهم، ماموران تحقیقات گستردهای را در این زمینه آغاز کردند که مشخص شد چکپولهای کشف شده از متهم، جعلی هستند و حتی اصل چک پول جعلی که وی قصد داشته در یکی از بانکهای تهران نقد کند، چند ساعت قبل از دستگیری وی، از سوی مردی در اصفهان نقد شده است.
با به دست آمدن این اطلاعات، متهم بار دیگر مورد بازجویی قرار گرفت و به جرم خود اعتراف کرد.
کشف چکپولهای جعلی
در شهرستان و نقد کردن در تهران
آزاد متهم در اظهاراتش به پلیس گفت: قصد رفتن به منزل یکی از دوستانم در بوکان را داشتم که در خیابان، شناسنامه و چکپولهای جعلی را پیدا کردم.
به گمان این که چکها اصل است، آنها را همراه شناسنامه برداشتم و پس از چسباندن عکس خودم روی شناسنامه، به تهران آمدم تا پیش از آن که صاحب آن مرا پیدا کند، آنها را نقد کنم. بنابراین به بانکی در غرب تهران مراجعه کردم که دستگیر و همانجا متوجه جعلی بودن چکها شدم.
بنابراین گزارش، متهم با قرار قانونی از سوی بازپرس مدیرروستا، رئیس شعبه 13 دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران در اختیار ماموران پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت تا راز دیگر جرایم وی فاش شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....