مطالبات معلمان در خزانه دولت است

گروه جامعه: گرچه 3 روزقبل اعلام شده مطالبات معوقه معلمان قبل از هفته معلم پرداخت می‌شود، اما یک مقام مسوول از آموزش و پرورش اعلام کرد: زمان پرداخت مطالبات هنوز مشخص نیست. مدیرکل دفتر وزارتی و مشاور اجرایی وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد: اعتبار 537 میلیارد تومانی که از سوی هیات دولت به پرداخت نیمی از مطالبات معوقه فرهنگیان اختصاص یافته است، به محض دریافت از خزانه به حساب فرهنگیان واریز می‌شود.
کد خبر: ۱۶۹۸۳۰
 به گزارش ایسنا، احمد حیدری ضمن بیان این مطلب، در پاسخ به این پرسش که آیا پرداخت مطالبات معوقه فرهنگیان از این اعتبار، در هفته معلم صورت خواهد گرفت، تاکید کرد: این اعتبار به محض دریافت، به تامین مطالبات معوقه فرهنگیان اختصاص پیدا خواهد کرد و حتی تا این حد که پرداخت آن در هفته معلم صورت گیرد، در وزارتخانه نگهداری نخواهد شد.

مشاور اجرایی وزیر آموزش ‌و پرورش ضمن بیان این که زمان پرداخت اعتبار اختصاصی به وزارت آموزش و پرورش، به طور دقیق مشخص نیست، خاطرنشان کرد: پرداخت مطالبات معوقه فرهنگیان، پیش از اختصاص اعتبار مذکور نیز در دست اقدام بود. این در حالی است که هفته گذشته اعلام شد مطالبات معلمان پیش از هفته معلم پرداخت می‌شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها