مجموعه تیزرهای انیمیشن با موضوع مواد مخدر

گروه رسانه: همان‌طور که حتما دیده‌اید تلویزیون می‌کوشد با استفاده از انیمیشن‌های کوتاه پیام‌های مختلف اجتماعی و خانوادگی را منتقل کند. این انیمیشن‌ها با کاراکترهای خاص خود و نیز «داستانک»هایی که بیشتر «پیامی» در خود دارند تلاش می‌کنند مخاطب را با خود همراه کنند. نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، شرکت گاز و شهرداری و... از جمله سازمان‌هایی بودند که از این مقوله حداکثر استفاده را کرده‌اند.
کد خبر: ۱۶۹۶۶۴

بتازگی موسسه فرهنگی حور با هدف آگاه‌سازی نسل جوان مجموعه تیزرهای انیمیشن ستاد مبارزه با مواد مخدر را آماده نمایش کرده است. این مجموعه سعی دارد تا خطرات مصرف مواد مخدر صنعتی را به جوانان هشدار دهد و ذهن این افراد را درباره این مساله آگاه سازد.

مصرف شیشه، کراک و مواد روانگردان‌های دیگر از جمله مواردی است که این مجموعه انیمیشن به آنها می‌پردازد.

در ساخت این مجموعه انیمیشن رضا تقدسی (مدیر تولید)‌، ابراهیم ساکتی (نویسنده و کارگردان)‌، ایمان خانچی، ارشاد رهبر، صدرالله خزلی، مهدی احمدی، اسحاق مومنی، حامد کیایی، نفیسه‌السادات میرمحمدعلی، مهدی ناطق‌الاسلام و شهرام حیدریان در بخش‌های مختلف این مجموعه همکاری کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها