تنها نیروگاه غزه در آستانه تعطیلی دوباره‌

گروه بین‌الملل: جیره سوختی غزه که هزینه خرید آن از سوی اتحادیه اروپایی تامین می‌شود روز گذشته به دلیل ممانعت ارتش صهیونیستی برای هفتمین روز متوالی تحویل تنها نیروگاه برق این باریکه نشد. به گزارش خبرگزاری رویترز با درگرفتن تبادل آتش سنگین بین رزمندگان فلسطینی و نیروهای اسرائیلی در نزدیکی نقطه مرزی نحل‌عز، جایی که صهیونیست‌ها از طریق خط لوله ایجاد شده جیره سوختی روزانه غزه را به نیروگاه این منطقه ارسال می‌کنند نظامیان صهیونیست برای هفتمین روز متوالی مانع از ارسال سوخت برای این باریکه شدند.
کد خبر: ۱۶۹۲۶۴

به گفته کنعان عبید، مدیر واحد توزیع برق غزه اعلام کرده در صورت تامین نشدن سوخت مورد نیاز نیروگاه این باریکه با پایان ذخیره سوختی موجود نیروگاه از روز شنبه تعطیل خواهد شد. این در حالی است که مقامات ارشد صهیونیستی حاضر به موضع‌گیری قطعی پیرامون تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه غزه نیستند.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کرده بود به درخواست مصر ارسال سوخت برای نیروگاه غزه را از روز چهارشنبه (دیروز) از سر می‌گیرد. صهیونیست‌ها تا این مقطع به بهانه‌های مختلف از جمله وجود تهدیدات امنیتی از عمل به وعده‌های خود در این زمینه اجتناب ورزیده‌اند.

غزه در ماه ژانویه شاهد تاریکی‌های گسترده بود. رژیم صهیونیستی در آن زمان در تلاش برای اعمال فشار سیاسی و اقتصادی به غزه‌نشینان برای توقف حملات موشکی علیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین، ارسال سوخت برای نیروگاه غزه را متوقف کرده و گذرگاه‌های این باریکه را به طور کامل مسدود کرد.

اتحادیه‌اروپایی طی روزهای اخیر با ابراز نگرانی از قطع مجدد جیره سوختی غزه نسبت به تبعات این اقدام هشدار داد و خواستار از سرگیری ارسال سوخت برای این باریکه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها