عرضه رایگان دارو به بیماران مبتلا به ایدز

گروه سلامت: معاون غذا و داروی وزارت بهداشت از ورود آیمود به بازار خبر داد و گفت: این دارو برای استفاده 600 بیمار به مرکز ایدز تحویل داده شد. دکتر رسول دیناروند در گفتگو با ایسنا، با بیان این که داروی آیمود در انتهای سال 86 وارد بازار شد، افزود: البته آیمود (IMOD) برخلاف بسیاری از داروها برای عموم مردم وارد بازار نشده است، بلکه تنها بیماران نیازمند، آن را به طور رایگان دریافت می‌کنند.
کد خبر: ۱۶۸۳۷۲
 وی در این رابطه به دستورالعمل (پروتکل) استفاده از آیمود اشاره و اضافه کرد: براساس این دستورالعمل، 600 بیمار نیازمند استفاده از دارو هستند. دیناروند، هزینه این دارو را برای وزارت بهداشت حدود 10 هزار تومان به ازای هر دوز برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر کارخانه سازنده به اندازه رفع نیاز بیماران، دارو در اختیار دارد.

براساس اعلام قبلی مسوولان، آیمود به عنوان داروی همراه در کنار داروهای دیگر ضدویروس ایدز، می‌تواند تحول مهمی در درمان بیماران بویژه در مرحله علامت دار شدن بیماری ایجاد کند و سال‌های عمر طولانی‌تر و با کیفیت بالاتری برای آنان به ارمغان آورد. پرونده این دارو از سال 82 در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفت و در بهمن ماه 85 رونمایی شد.

به گفته سازندگان آیمود، مهم‌ترین مزایای این دارو نسبت به نمونه‌های مشابه، پایه گیاهی آن و در نتیجه عوارض کمتر این دارو برای بیماران و نیز اثر طولانی آن است، به طوری که تا یک سال پس از قطع دارو نیز اثر آن باقی خواهد ماند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها