توسعه حمل و نقل، اولویت وزارت کشور

سبزوار‌‌ - خبرنگار جام‌جم: ‌وزیر کشور در سفر به شهرستان سبزوار گفت:‌ با توجه به بودجه خوبی که برای توسعه بخش حمل و نقل امسال در مجلس تصویب شده است، امیدواریم شاهد رشد بخش حمل و نقل در زمینه‌های زیرساخت‌ها و ناوگان حمل و نقل ریلی در کلانشهرها باشیم.
کد خبر: ۱۶۸۲۰۷

حجت الاسلام پورمحمدی رسیدگی به وضعیت شهرداری‌ها و بهبود بخشیدن به خدمات عمومی، بیمه ساختمان‌ها، کیفیت و ارتقاء ساخت و سازهای منازل مسکونی و تاسیسات عمومی، بحث حوادث غیرمترقبه و پیشگیری‌های لازم و مقاوم‌سازی را از دیگر امور اولویت‌دار حوزه عمرانی وزارت کشور در سال جاری برشمرد و گفت:‌ برای انجام این امور برنامه‌های وسیعی تدارک دیده شده است. وی با بیان این که امسال درصد تخصیص بودجه تصویب شده کمتر از سال گذشته خواهد بود ابراز امیدواری کرد که حدود 70 درصد از اعتبارات تصویب شده قابل تخصیص باشد که خود این 70 درصد از مجموع 240 هزار میلیارد ریال که در حوزه‌های عمران شهری و حمل و نقل تصویب شده مبلغ زیاد و قابل توجهی است.

وزیر کشور در مورد قطار شهری مشهد نیز گفت: ما برای راه‌اندازی این طرح اعلام آمادگی کرده‌ایم اما شرکت‌های تولیدکننده قطار ضمانت‌های لازم را نداده‌اند و مدت‌هاست که پول‌های تخصیص یافته در بانک‌ها بلوکه شده است. وی ضمن ابراز امیدواری جهت تسریع در آغاز عملیات ساخت پروژه قطار شهری مشهد تصریح کرد: بزودی مشکل ضمانت‌ها به وسیله دست‌اندرکاران و بانک‌ها حل خواهد شد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها