فرمانده پلیس‌راه کشور:

طرح برخورد با رانندگان پرخطر و ضبط گواهینامه‌ها ادامه می یابد

فرمانده پلیس‌راه کشور گفت: طرح تشدید برخورد با متخلفان، ضبط گواهینامه و توقیف خودروهای دارای حرکات مخاطره‌آمیز ادامه می‌یابد.
کد خبر: ۱۶۷۶۵۶
به گزارش ایسنا ،سرهنگ علیرضا اسماعیلی روز جمعه با اشاره به این که 95 درصد رانندگان خوب رانندگی کرده و تخلف حادثه‌ساز ندارند، افزود: در عین حال 5 درصد رانندگان متخلف یا باید قانون را رعایت کنند و یا رانندگی نکنند.

وی با تاکید بر این که بخش قابل توجهی از تصادفات و کشته‌های در کشور ناشی از رفتار پرخطر رانندگان متخلف است، افزود: بر اساس دستور صادره برخورد با رانندگانی که خودرو آنها یکبار توقیف شده است، تشدید می‌شود.

فرمانده پلیس‌راه کشور به تجهیز پاسگاه‌های پلیس‌راه و تیم‌های گشتی به سیستم بررسی سوابق رانندگان و وسایط نقلیه اشاره کرد و به ایسنا گفت: این سیستم که برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی شده است، می‌تواند ضمن استعلام گواهینامه، تخلفات حادثه‌ساز فرد را علاوه بر سوابق گواهینامه، در پلاک خودرو نیز جست‌وجو کند که در سال جاری با توسعه این طرح تلاش می‌کنیم تمامی تیم‌های گشتی را به سیستم‌پرتابل استعلام سوابق مجهز کنیم.

وی از ابطال گواهینامه‌های «ب 1 یکساله» در جاده‌ها در صورت انجام هرگونه تخلف شامل سرعت و سبقت غیرمجاز، استفاده از تلفن همراه و تخلفات حادثه‌ساز خبر داد و تصریح کرد: همچنین گواهینامه سایر رانندگان نیز در صورت داشتن بیش از 3 تخلف حادثه‌ساز در سابقه خود و انجام چهارمین تخلف، به مدت یکماه توقیف می‌شود.

فرمانده پلیس‌راه کشور با اشاره به این که استقرار تیم‌های کنترل سلامت جسمی و روحی در جاده‌های کشور موفقیت‌آمیز بوده است، افزود: شمار این تمی‌ها در سال جاری افزایش می‌یابد.

اسماعیلی افزود: این تیم‌ها نسبت به کنترل و تست اعتیاد و سنجش سلامت روحی و روانی رانندگان مشکوک و رانندگانی که اقدام به انجام تخلفات حادثه‌ساز می‌کنند و رانندگان مشکوک به استفاده از مواد مخدر و قرص‌های روان‌گردان اقدام می‌کنند و در صورت مثبت بودن نتایج آزمایشات ضمن توقیف خودرو متخلفان نسبت به معرفی آنها به مراجع قضایی اقدام می‌شود. همچنین دفترچه کار رانندگان عمومی متخلف در این زمینه نیز ابطال شده و اجازه رانندگی به آنها داده نمی‌شود.

فرمانده پلیس‌راه کشور با اشاره به عملکرد طرح نوروزی به ایسنا گفت: از 27 اسفند ماه سال گذشته تا 16 فروردین ماه سال جاری 42 هزار و 397 خودرو متخلف توقیف شد. همچنین گواهینامه 14 هزار و 331 راننده متخلف نیز ضبط شده که یکهزار و 580 گواهینامه «ب1» یکساله نیز ابطال شده است.

وی از انجام تست سلامت جسمی و روحی 10 هزار و 514 وسیله عمومی و یکهزار و 62 خودرو شخصی در این مدت خبر داد و تصریح کرد: در این مدت یک میلیون و 367 هزار و 585 وسیله نقلیه اعمال قانون شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها