تعرفه لوازم خانگی، تلویزیونLCD و لاستیک کاهش یافت

گروه اقتصاد: تعرفه و سود بازرگانی انواع لوازم خانگی، تلویزیون LCD و لاستیک انواع خودرو کاهش محسوس در سال جاری داشته است. به گزارش فارس، سود بازرگانی لوازم خانگی از جمله یخچال فریزر، آبگرمکن‌های زود جوش یا مخزنی، جاروبرقی، مخلوط‌کن و آبمیوه‌گیری، از 51 به 41 و 46 به 31 درصد رسیده است. سود بازرگانی انواع لاستیک سواری، اتوبوس و دوچرخه از 61 و 41 به 21 و 16 درصد رسیده است.
کد خبر: ۱۶۷۵۹۹
براساس تصمیمات کمیسیون ماده یک در ابتدای سال 85 با افزایش تعرفه واردات لوازم خانگی به شرط افزایش نیافتن ثبت محصولات تولیدی داخل موافقت شد، اما با وجود افزایش تعرفه، شرکت‌های تولید کننده نیز نسبت به افزایش قیمت در ضمن سال‌های 85 و 86 اقدام کردند که این موضوع برخلاف توافقات باعث رشد قیمت محصولات در بازار شد، بنابراین با وجود پیگیری‌های صورت گرفته و طرح موضوع بازگشت تعرفه‌ها به تعرفه‌های سال 84 در جلسه کمیته کارشناسی و موافقت اعضا متاسفانه به دلیل طولانی شدن فرآیند تعرفه‌های کاهش نیافته در سال 86 نیز اعمال شد. در سال جاری نیز رشد قیمت‌های محصولات داخلی و هم واردات در سطح بازار مشاهده شد و با توجه به مراتب فوق پیشنهاد شده است تمامی تعرفه‌های لوازم خانگی سال 84 که بازار لوازم خانگی در این سال تقریبا بازار باثباتی بوده است، بازگردد. 

دولت سود بازرگانی انواع لاستیک را نیز امسال بشدت کاهش داده است که دلیل آن اختلاف قیمت تولید داخلی با وارداتی بین 40 تا 67 درصد است که این حاشیه ایجاد شده باعث بی‌رقیب ماندن تولیدکنندگان داخلی شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها