معاون اورژانس کشور:

ماموریت‌های نوروزی اورژانس امسال 3 برابر بود

گروه جامعه: اورژانس کشور نوروز امسال با انجام 73 هزار و 526 مورد ماموریت شهری و جاده‌ای بیش از 3 برابر سال گذشته بیماران و مجروحان را جا‌به‌جا کرد. محمد سرور، معاون عملیات اورژانس کشور در گفتگو با فارس‌ اعلام کرد: اورژانس کشور با اجرای طرح امداد نوروزی از 27 فروردین تا 13 فروردین در مجموع 73 هزار و 526 مورد ماموریت امدادی انجام داد که 16 هزار و 65 مورد آن برای خدمت‌رسانی به تصادفی‌ها و مجروحان ترافیکی و 56 هزار و 492 مورد آن خدمات درمانی به آسیب‌دیدگان غیرتصادفی بود.
کد خبر: ۱۶۶۶۳۸

وی اضافه کرد: 50 هزار و 363 مورد این ماموریت‌ها در شهرها و 19 هزار و 584 مورد دیگر آن در جاده‌ها انجام شد و البته این آمار خدمات انجام شده تا 13 فروردین است و آمار کلی تا ‌16 فروردین که آخرین روز اجرای طرح امداد نوروزی است، پس از جمع‌بندی اعلام می‌شود.

وی گفت: از بین مجروحان تصادفی حدود 2843 نفر به صورت سرپایی درمان شدند و بقیه به اضافه تمام مجروحان غیرتصادفی، برای درمان به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منتقل شدند.

سرور افزود: امسال همچنین با استقرار 93 ایستگاه سلامت در ورودی و خروجی شهرها و در نزدیکی مراکز تفریحی، سیاحتی و زیارتی با حضور پزشک و پرستار در کنار گروه امدادی، خدمات درمان سرپایی یا تامین داروهای ضروری به 4195 نفر مراجعه‌کننده نیز تا روز 13 فروردین ارائه شد.

به گفته وی، اورژانس کشور از اعلام آمار متوفیان منع شده است و قرار است آمار متوفیان حوادث جاده‌ای و ایام نوروز به طور رسمی از سوی سازمان پزشکی قانونی اعلام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها