حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا ، احمدی نژاد، عصر روز یکشنبه در جلسه هیات وزیران با تبریک فرا رسیدن 12 فروردین، تلاش روز افزون هیات دولت در سال 87 را شکرانه این روز تاریخی دانست و اظهار امیدواری کرد افقی که روز تاریخی 12 فروردین 58 گشوده است همواره مورد توجه مسوولان اجرایی کشور باشد.
رئیس قوه مجریه با گرامیداشت یاد شهدا و امام بزرگوار (ره) اظهار داشت : 12 فروردین طلوع فجر صادق است در این روز سپیده دمید و دوره سیاهی بشریت به پایان رسید و این روز بشارتی برای طلوع خورشید حقیقت، زیبایی و پاکی بود.
احمدی نژاد، با بیان اینکه 12 فروردین روز تاریخی بسیار بزرگی است، گفت : 12 فروردین، روزی است که حاکمیت الله بر سرزمین ایران تثبیت شد.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه در روز 12 فروردین 58 ملت ایران افق جدیدی را به روی بشریت گشود که مبانی نظری 200 ساله حاکم بر مناسبات سیاسی و اجتماعی را در هم کوبید، تصریح کرد : 12 فروردین آغاز فصل نوینی در تحولات جهانی بود و فصل نابودی ظلم و استکبار و شکوفایی عدالت، کرامت، زیبایی، نشاط و حرکت به سمت کمال است.
رئیس قوه مجریه با اشاره به حضور گسترده مردم در روز تاریخی 12 فروردین گفت: حضور مردم همواره در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی تداوم داشته است و در تاریخ ملتها کمتر سراغ داریم که یک ملت 30 سال مداوم در حال تکاپو و پیگیر آرمانهای بلند الهی باشد.
رئیس جمهوری ، 12 فروردین را تاییدی بر حرکت مردم در 22 بهمن 57 برشمرد و خاطر نشان کرد : برپایی جمهوری اسلامی همه معادلات عالم را عوض کرد و این روز تاریخی آینده را رقم خواهد زد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....