فوتبال قاره تحت‌الشعاع آغاز لیگ قهرمانان آسیا

شروعی دوباره برای سایپا و سپاهان

گروه ورزش: انگار همین دیروز بود که استقلال از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد و سپاهان در فینال به اوراواردز ژاپن باخت و حالا نوبت سایپا و سپاهان است که برای دفاع از فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا به میدان بروند. سپاهان امروز میزبان الاتحاد سوریه است و سایپا در کویت به مصاف الکویت می‌رود. این بازی‌ها می‌تواند برای 2 نماینده کشورمان شروع دوباره‌ای باشد؛ چراکه سپاهان پس از مدت‌ها با تماشاگرانش ملاقات می‌کند و سایپا هم با دایی به دنبال جبران ناکامی‌های لیگ و جام حذفی است.
کد خبر: ۱۶۴۳۸۴

آشتی سپاهان با تماشاگران اصفهانی‌


پس از 72 روز، سپاهانی‌ها می‌توانند آشتی باشکوهی با تماشاگرانشان در ورزشگاه فولادشهر داشته باشند. آخرین باری که تماشاگران سپاهان برای تیمشان هورا کشیدند، طلایی‌پوشان با هدایت لوکا پرسپولیس را بردند؛ اما امروز آنها باید «ویه‌رای» برزیلی را تشویق کنند.

حضور این مربی روی نیمکت سپاهان می‌تواند جذابیت‌های لیگ قهرمانان آسیا را افزایش دهد؛ چراکه همه او را با اسم مربی قهرمان جام ملت‌های آسیا می‌شناسند و می‌خواهند بدانند این مربی برزیلی در دومین حضور بین‌المللی‌اش در فوتبال آسیا هم می‌تواند جام قهرمانی را درو کند یا خیر. ژوران ویه‌را در آستانه بازی امروز گفت: با انجام یک بازی حساب شده، به فکر پیروزی مقابل الاتحاد سوریه هستیم و هیچ نگرانی‌ برای این دیدار نداریم.

ویه‌را در پاسخ به این سوال که آیا عملکرد سپاهان در لیگ برتر تاثیری در نتایج این تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا خواهد داشت یا خیر، گفت: مطمئن باشید که نتایج بازی‌های قبل در دیدار برابر الاتحاد بی‌تاثیر خواهد بود. لیگ برتر و لیگ قهرمانان 2 مسابقه جدا از هم هستند که ما هم جداگانه به این رقابت‌ها نگاه می‌کنیم.
بازی امروز سپاهان و الاتحاد سوریه ساعت 30/15 برگزار می‌شود.

سایپا، ماکت کوچک تیم ملی‌


چقدر مهم است بازی امروز سایپا و الکویت. کمتر از 20 روز دیگر تیم ملی باید در دومین دیدار خود در چارچوب مقدماتی جام جهانی به مصاف کویت برود و جالب آن که علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران، سایپا را هدایت می‌کند و رایون گاسنین رادان کروات به عنوان سرمربی تیم ملی کویت، تیم باشگاهی الکویت را.

ساعت 15/20 امشب، این دو مربی در آستانه بازی حساس 6 فروردین، تفکرات خود را به رخ یکدیگر می‌کشند و به نوعی دنبال خط و نشان کشیدن و زهر چشم گرفتن از هم هستند، به همین خاطر پیروزی سایپا با علی دایی در این بازی می‌تواند پیش‌درآمدی باشد برای پیروزی تیم‌ملی ایران مقابل کویت در مقدماتی جام جهانی.

بازیکنان سایپا در 3 روز گذشته، جلسه تمرینی خوبی را در ورزشگاه اصلی کویت برگزارکردند و تمامی نفرات این تیم برای بازی امشب در آمادگی کامل به سر می‌برند. بدون شک آرزوی تمام فوتبالدوستان ایرانی این است که علی دایی از اولین آزمون بین‌المللی خود به عنوان سرمربی، سربلند بیرون بیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها