محمد آئینی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با بیان این مطلب گفت : در راستای تحقق مفاد بند ( د ) تبصره 6 قانون بودجه سال جاری کل کشور به استناد مجوز صادره از جانب بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران 6 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت طرحهای بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری منتشر می شود.
وی با اشاره به اینکه اوراق یاد شده در 460 شعبه بانک مسکن توزیع می شود ، تصریح کرد : عملیات فروش تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت و به خریداران اوراق از روز دوم سود تعلق خواهد گرفت .
آئینی با تاکید بر اینکه انتشار اوراق مشارکت بهسازی و نوسازی شهری بافتهای فرسوده شهری به منظور کاهش خطرات زلزله ، احداث واحدهای مسکونی ، تجاری ، اداری ، خدماتی و فرهنگی صورت می گیرد ، اضافه کرد : همچنین بهبود عبور و مرور در شهرها و ارتقاء سطح دسترسی و شبکه معابر از دیگر اهداف این طرح به شمار می رود .
او در پایان تصریح کرد : اوراق مشارکت امسال برای 50 طرح در 27 استان کشور پیش بینی شده است .
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد