وحید مرادی در نشست خبری با خبرنگاران:

راه مدال آوری در شنا پله پله طی می شود

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ضمن بیان این که به آینده شنا خوشبین است ، گفت : پله پله راه مدال آوری را طی خواهم کرد. وحید مرادی در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به عملکرد و فعالیت این فدراسیون در سال 86اهم موفقیت های این رشته را برشمرد و اعلام کرد: خوشبختانه با رویکرد ارزشی نه اقتصادی که سازمان تربیت بدنی نسبت به ورزش شنا دارد، سال 86برای فدراسیون سالی پرکار و لبریز از برنامه بود تا جایی که هیچ گاه همکاران من احساس خلوت و بیکاری نکردند.
کد خبر: ۱۶۲۱۶۸

وی افزود: تفاوت بسیاری بین شنا و دیگر رشته های ورزشی وجود دارد. نمی توان در شنا انتظار داشت ره صد ساله را یک شبه طی کرد، اما به آینده شنا خوشبین هستم ؛ چرا که زمینه سرمایه گذاری روی سنین پایه فراهم شده تا پله پله راه مدال آوری را طی کنیم ، ضمن این که معتقدم ورزش قهرمانی راه میانبر ندارد و رسیدن به سطح یک دنیا، الزاما پروسه ای است که باید مرحله به مرحله پیش برود. مرادی اظهار امیدواری کرد که در یکی ، دو ماده در المپیک صاحب سهمیه شویم .

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو درخصوص عملکرد شناگران در سال 86گفت : از ابتدای سال تاکنون 115رکورد شنا در رده های سنی مختلف جابه جا شده است .

وی همچنین خاطرنشان کرد: در اوایل سال آینده واترپلوی ایران در لیگ جهانی شرکت می کند، گرچه در میان تیم های صاحب نام شانس کمی داریم ؛ اما این برای اولین بار است که واترپلوی ایران به چنین رقابت های مهمی راه می یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها